God jul

Önskar alla mina bloggläsare en mycket god jul. Hoppas att ni alla ska få en härlig julafton och julhelg. Och kom ihåg det stora budskapet, Gud blev människa. Det var inte många som upptäckte det då för 2000 år sedan, några enstaka personer. Gud är verksam och närvarande i världen idag också, nu genom Anden och genom Kristi kropp, tillhör man Kristus är man en lem i Kristi kropp och representerar Gud själv i världen.

Julafton ägnas åt familjen för min del, ska hämta min 86-åriga mor om en stund, svärmor från Skellefteå är på plats, och tre av barnen är hemma. Det fjärde barnet, Maria, är på resa i Asien. Hustruns bror med dotter kommer också att dyka upp. Just nu är några vänner på besök, Angelica och Rob, och Angelicas mamma Marie-Louise. Angelica är en gammal kompis till min dotter Deborah, som bor i Oslo men som är hemma över julen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • wildwest

  God jul själv, Stefan! Hoppas julen kan bli en tid av glad familjegemenskap trots vad Du fått gå igenom under året. Det blir min andra jul utan min bror och det är svårt att inte tänka på det, såret läks inte.

  På tal om underlivsfrågor: läs den högintelligenta (=maxironi!) debattartikeln i Aftonbladet om fri kärlek som inte proklameras av en enda av världens fundamentalistiska religioner.

 • Ulf Stenlund

  En riktigt God Jul
  Apropå Skellefteå, när jag skulle visa ett par av mina pojkar min ungdoms stad för mängder av år sedan bar det sig inte bättre än att man gjort om gymnasieskolan där jag gick till museum. Pojkarna log och jag insåg att tiderna flytt. En skellefteåhälsning till din svärmor!

 • Anonym

  God och ro fylld jul Stefan hoppas jag du får

 • http://www.hallstromper.blogspot.com/ Per Hallstrom

  Också jag önskar dig en riktigt God Jul.
  Som så många andra tycker jag du ska vara rädd om dig och ta det lite lugnare. Kanske dock inte med bloggandet…… Din betydelse som kristen opinionsbildare är mycket stor.

 • http://dessaminaminstabroder.blogspot.com/ egon berglund

  God Jul Pastorn, Här ett jultips: Tänk på dem. Be för dem.

  http://stefanolsson.nu/2010/12/24/o-betlehem-du-lilla-stad/