På väg till Mexiko

Jag och hustrun reser till Mexiko onsdag morgon, dels för en dryg veckas semester, dels för att jag ska jobba med FN-konferensen i Cancun. Sitter och skriver på ett blogginlägg om min syn om församlingsmedlemskap, dock lite osäker hur snabbt det blir klart, antingen sent ikväll eller under onsdagen, om jag kan skicka iväg det från någon lämplig flygplats. Hör av mig sedan med twittrande och bloggande från Mexiko.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Catarina Linderius

    Hmmmm ” Mr tusen järn i elden” ..Vill påminna dig om att du försvarade.. dig med att du snart skulle ha en semestervecka. Hmmmmm. Semester ! Hmmm..En sanning med modifikation..:-) Bara du är glad så ..men ta hand om hälsan och blodtrycket också Stefan önskar vän av ordningen..:-)

  • Ulf Stenlund

    Härligt att frugan följer med!
    Alltför många engagerade män ger sig alltför liten tid att vårda sina äktenskap. Detta är en fara även för dem som har Gudsriket i fokus.

  • Misve

    Förstår inte vad du ö.h.t har i FN att att göra!

    Vem betalar f.ö din biljett, och vem betalar hustruns??
    Jag unnar såklart både Stefan S. och hans hustru det allra bästa, men huruvida det rimmar väl med hans skyddslingars liv (de han brukar berömma sig av att betjäna inom ”pannkakskyrkans regi) övergår mitt förstånd!!!

    S.S går hem på vissa papper (desto mer crazy-troende, desto mer applåderande), men bland de flesta torde han gå hem som en flummig jetsetare.

    Jetsetare brukar också gilla att berätta om olika resor, vilka kändisar
    man träffat och i vilka sammanhang man rör sig i.

    Åk du till Cancun, gärna med hustrun, njut och ha kul, snacka inför F.N, men inbilla dig aldrig att jag skulle ha den minsta respekt för dig Stefan S och än mindre för din hustru.

    MS

  • Sward

    Misve,
    Jag berättar på min blogg om vad jag gör, och vad jag tycker om vissa saker. Det borde framgå med all tydlighet att jag har två olika jobb, dels är jag pastor, dels driver jag ett konsultbolag där jag är specialiserad på energipolitik, klimatpolitik och miljöpolitik. Det är fler än 10.000 personer på denna konferens, bl.a. alla världens miljöministrar. Jag har ett mycket begränsat uppdrag kopplat till konferensen, att skriva en rapport om hur världssamfundet försöker lösa sina gemensamma problem på miljöområdet.

    hälsn
    Stefan Swärd

  • Ulf Stenlund

    Jaha, hur definieras en ”crazy-troende”? Att du inte respekterar Stefan antar jag möjligen beror på att du inte delar hans åsikter eller att du inte får ihop ett socialt engagemang med en vilja att även kristna bör påverka globalt. Den stora underligheten är dock ditt påstående att du inte respekterar hans fru samtidigt som du unnar henne ”det allra bästa”. Hur får du ihop en sådan ”crazy-åsikt”?