Måndag kväll

Efter en härlig söndag har det varit en liten halvdan måndag. Ett tandläkarbesök under förmiddagen var måttligt roande. Sedan bar det av till sjukvården för installation av en blodtrycksmätarmaskin som jag har på mig ett dygn, och mäter blodtrycket var 20:e minut. Samtal med medlemmar i Elimkyrkan, och läsning om energipolitiken har funnits på programmet under eftermiddagen. Ikväll förbereder jag mig för Elimkyrkans pastorssamling som blir hemma hos mig tisdag morgon, och jag ska bjuda hela gänget på frukost.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Catarina Linderius

  Trodde du skullel få många kommentarer på detta inlägg men icke! Det ekar tomt av uteblivna reaktioner Så då kommer vän av ordning med sitt lilla bidrag.. Är inte pastorer lediga på måndagar ? har ingen klok doktor ordinerat lite vila åt dig Stefan ?.. Att vara alltför het kan leda till utbrändhet, för mycket verksamhet till värk och sängbundenhet, trötthet och snuvighet, familjetråkighet och dysterhet -( För att vara litet allvarlig så kan jag understundom…bli litet orolig för att du kör slut på dig. Ska vi be att Gud kallar några fler till arbete i hans vingård….:-) Har jag hetl fel så bortse från denna lilla välmenade förmaning men i annat fall . Please hushåll med sina krafter och tilåt dig litet tristess mellan varven = återhämtning …

 • Sward

  Catarina,
  Var inte orolig. Jag har ledigt med jämna mellanrum. Bland annat har jag semester nästa vecka från och med onsdag och en vecka framåt.
  hälsn
  Stefan Swärd