En härlig söndag

Har haft en härlig söndag med tre gudstjänster och möten. Missionsgudstjänst i Elimkyrkan klockan 11.00 då jag försökte förklara att församlingen är mission, vi är sända till världen, det är vår identitet och passion. Sedan ett församlingsmöte. Därefter en tretimmarsgudstjänst med latinamerikanska församlingen Iglesia Icthus, tre timmars gudstjänst. Jag predikade om att ständigt uppfyllas av Anden, massor av folk kom fram till förbön. Fyra av dessa kom fram för att avgöra sina liv att ta emot Kristus som Frälsare och Herre. I en sådan typ av församling kan Gud verka mäktigt även inne i kyrkan. De är jätteduktiga på att ta med sig vänner och släktingar till kyrkan.

Nu tittar jag på Zlatan, det är nästan lika upplyftande.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Torbjörn S Larsson

  Du säger:
  ”Nu tittar jag på Zlatan, det är nästan lika upplyftande.”

  det får mig att storligen undra när du bad ( observera inte LÄSTE ) fader vår senast.
  Ialla fall första bönen.

  den kommentaren helgar verkligen inte Herren namn…

 • Peter Jonsson

  Käre Herr Larsson,
  Trist kommentar. Det slag av kommentar som alla de som inte går till kyrkan förväntar sig eftersom de (med rätta) av livsförnekande kristna fått bilden av världsfrånvändhet. Den Gud jag tror på och Hans Son är livsbejakare och har massor av humor.
  Jag tycker du ska hålla din tristes och dömande attityd för dig själv.

 • Ulf Stenlund

  Kroppsliga övningar gagnar till lite men kan vara kul att titta på. Visst finns inslag av modern avgudadyrkan i fotbollen men överandlighet är ett annat dika som kan hindra oss att nå ”verklighetens folk” med evangelium.

  Milan i all ära men framgångar för Guds rike (tack för ditt vittnesbörd) smäller oändligt mycket högre.

 • Canskog

  ”I en sådan typ av församling kan Gud verka mäktigt även inne i kyrkan.”

  Fördjupa dig gärna i vad för slags församling Gud kan verka mäktigt även inne i kyrkan, och vad för något inne i kyrkan som förhindrar att Gud kan verka mäktigt, så att även svensktalande församlingar når dit Iglesia Icthus är på vägen.

 • anna

  Jag njöt också av att titta på italiensk fotboll igår, annars är det inte mycket som förenar våra intressen. Du skriver om tre möten på samma dag och får det att låta som något positivt. I mina öron låter det tvärt om. När är du hemma? Hur VÅRDAR DU nära relationer? I min familj låter det sig inte göras om någon i familjen ”bor” i kyrkan medan de andra finns på annan plats.

 • läsare

  Anna
  Ganska kul och se att du ändå inte kan hålla dig från denna blogg, tror nog att den gamla frikyrkoådran i din kropp drar dig hit.

 • SCR

  men det gjorde givetvis din kommentar 😛