Backa upp mig som twittrare

Jag hoppas att alla mina bloggläsare har noterat att jag numera är twittrare. En stor del av min närvaro i cyberspace är nu via twitter, det är där jag skriver rappa småinlägg, mer genomtänkta och omfattande grejer skriver jag på bloggen.

Jag har dock ett stort problem. Jag har bara 124 followers på twitter. Det är extremt lite. Jag ligger ljusår från Brian Houston och Rick Warren, men också långt efter de ledande twittrarna i kristna twitter-sfären som Ulf Ekman, Jaktlund på Dagen, Brynte hos Missionskyrkan, EFK-pastorn Joachim Elsander etc. Man blir min follower på twitter genom att gå in på twitter.com/stefansward och där finns det anvisningar om hur man registrerar sig.

Tack kära bloggläsare för din hjälp.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.trolleritider.se Samuel Varg Thunberg

  Även om du ”bara” har 124 följare på twitter så har du desto mer högprofilsföljare… Alla dem du listade följer väl dig?

 • @ulltand

  Dessutom följer http://twitter.com/ulltand dig, så de viktigaste har du redan.

 • http://twitter.com/SeUpp Göran Walter

  Hmm, ja ropar man efter vargen så …

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=518754745 Tea Gustavsson

  Lägg in en länk i bloggen Follow me on Twitter så att folk enkelt kan börja följa dig.

 • http://amen.se brynte

  Det är pågång. Imorrn kommer båda en knapp och twitter-flöde upp här på bloggen.

 • Nils

  Är det inte ganska egotrippat att önska sig efterföljare på twitter ?
  Att ta upp intressanta teologiska ämnen som engagerar med utförliga diskussioner är väl knappast signum för twitters fragmentariska kommentarer, så vilken nytta med twitter ?

 • http://amen.se brynte

  Svårt att veta innan man testat kanske? Telefonens signum är heller inte utförliga teologiska diskussioner.. Uppenbarligen är det många som upplever twitter (och telefonen) viktig ändå.

 • Thomas Arvidsson

  Jag är inte så ofta överens med dig Nils, men jag stämmer in i detta.
  Blir det inte lite barnsligt – vem har flest kompisar?
  Har du tid med allt det här egentligen, Stefan?

 • Johan S.

  Jodå, jag följer dig, men du följer inte mig. 😉

 • Sward

  Jag glider ju ständigt mellan skämt, allvar, saklighet och raljerande. Detta inlägg var nog av det mer skämtsamma slaget, tolka mig inte för bokstavligt, precis som en del gör med GT-profetior om Israel.
  hälsn
  stefan Swärd

 • Sward

  Det är dock skillnad på twitter och telefon. Twitter är massmedia. vem som helst kan läsa i hela världen. Telefonsamtal är helt privata mellan två personer.
  hälsn
  Stefan Swärd

 • http://amen.se brynte

  Givetvis. Och det är skillnad på twitter och blogg. De fyller inte samma syfte, men kan ändå vara viktiga båda två.

 • http://www.trolleritider.se Samuel Varg Thunberg

  Men om en text är menad att vara symbolisk och man tolkar den bokstavligt… Tolkar men den inte ”symbolsikt” då? 😉

 • Sefast Tronde

  Tittade mig i spegeln häromdan, och stannade till en stund för att verkligen betrakta mitt ansikte. Kom då att tänka på att det var mycket länge sedan jag såg mig i en spegel, och tänkte även på att det finns så många som jag träffat, känt och även läst om som ägnar en hel del tid framför spegeln. Kom att tänka på detta när jag läste detta, och reflexionen blir: Många gånger skriver du bra Stefan, men inte alltid, men många gånger tycks en självbetraktelse lysa igenom så mycket. Utan mycket bra motiv blir en sådan självbespegling tämligen osund!

  MVH / Sefast Tronde

 • http://www.facebook.com/people/Andreas-Frost/686598444 Andreas Frost

  Varför jämföra sig med Ulf Ekman och Rick Warren? Dessa män är inte direkt kristna förebilder. Särskilt inte Rick Warren som jobbar hårt på att föra in alla under en världsreligion, en skökoreligion. Nu menade du kanske inte att du ser upp till dessa, men jag ville ändå varna för dem.

  Mvh Andreas