Begravning och Sigtunastiftelsen

Kliver in i debatten igen om Israel och mellanöstern så fort jag kan. Har min fars begravning i morgon, fredag, så jag är lite splittrad just nu. Återkommer närmaste 1-2 dygnen.

På söndag ska jag vara hela dagen hos Sigtunastiftelsen, och medverka vid ett seminarium som leds av Göran Rosenberg, och som handlar om tolkning av heliga skrifter. Jag företräder tydligen kristendomen vid seminariet, där de andra är företrädare för judendomen och islam, så det blir en rejäl kostym att gå in i.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Tomas Ander

  Den ”kostymen” kommer du att bära upp riktigt bra.
  God Bless!

 • wildwest

  Min far har pratat om att vara med på begravningen. Vet inte hur det blir. Jag hoppas den blir ljus och full av hopp – så är det ju ändå för oss kristna som väntar på Jesus. Ingen stor tröst just vid en sån här ceremoni, men det finns ändå en grund att ramla ner på, inget bottenlöst hål.

 • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

  Men just i kristendomen är den minste störst så om kostymen fladdrar är det precis som det ska vara. Vi är små men Gud är stor.

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Lycka till och var välsignad v v v v Thommy Bergenwall…

 • http://www.trolleritider.se Samuel Varg Thunberg

  Mina kondoleanser.