Ska åka på FN-konferens i Mexiko

Jag återkommer till oavslutade debatter här på  bloggen. Beklagar att jag inte hinner ge svar och kommentera så snabbt. Vill nu bara avslöja en liten nyhet. Det är nu klart att jag kommer att få vara med på FN:s klimatkonferens i Cancun, Mexiko, 28 november – 11 december. Jag kommer att ha vissa specifika uppdrag kopplade till konferensen. Till blir ytterst spännande. Bland annat kommer företrädare för alla världens regeringar vara på plats, och världspressen, och företrädare för näringslivsorganisationer, miljöorganisationer och forskare och experter från hela världen.

Jag tror på en kristendom där vi blandar ett karismatiskt församlingsliv, med kreativ och tydlig evangelisation, socialt engagemang, och att vi är en kyrka som lever nära världen och i världen, och djupt engagerar oss i mänsklighetens stora frågor. Allt på samma gång. Att både vara pastor i Elim, vara ute på stan och prata med tonåringar om Jesus och vara med på FN:s klimatkonferens, det är den variant av kristendom som jag förespråkar, och själv eftersträvar att praktisera.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://erevna.nu/ Christian

  Du får prata med Lars om Cancun…

 • Mikael

  Jag önskar inte vara elak, mrn kan dock inte låta bli att undra: vilka kvalifikayioner har du Stefan för att åka på diverse höjdarmöten???

  Denna gång gälde det tydligen FN:s klimatkonferens i Cancun, Mexiko, vid andra tillfällrn gäller det någon annan höjdarkonferens eller enbart kontakter med höjdare.

  Återigen, vilket naturligtvis kan missförstås så önskar jag inte att vara elak, men jag kan utifrån vad du skriver på din blogg inte dra slutsatsen att detta måste vara en skarping som i alla möjliga eller omöjliga sammanhang ska representera Sverige.

  Stefan, du är säkert en hyfsad människa med hygglig social patos!!!
  Hade du skrivit att du skulle representera ”pannkakskyrkan” i något sammanhang hade du fått min respekt, men FN-konferans!!!!

  Efterlyser kvalifikationer!!!!!!

  MS

 • http://erevna.nu/ Christian

  Mikael
  Men det blev elakt ändå…

 • martin

  Mikael: det var nog det elakaste jag läst någonsin på en blogg