Tisdag morgon

En spännande dag med möten med Elimkyrkans pastorer, förbön för personer med livshotande sjukdomar, en telefonkonferens med ett börsbolag, och en ledig kväll då jag och fru Swärd ska gå till Oscars kyrka och lyssna på ordförande för Tällberginstitutet, Bo Ekman, en f.d. Volvodirektör som jobbar med planetens överlevnadsfrågor. Återkommer om pågående debatterna här på bloggen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Arne Woxlin

  Om Tällberg Ekman – med auktoritetsargumentet ? – f d Volvodirektör – kunde fokusera på överlevnadsfrågor typ vattenfrågan, AIDS/HIV och miljöförstöring och inte ägna sig åt det som för tillfälligt – i vissa fortfarande överlevande kretsar – är politiskt korrekt..den s k växthuseffekten och koldioxidens – påstådda – effekter – av 100 000 luftmolekyler så är 38 st CO2 så är 1.2 st producerad av männinskan och det är dessa 1.2 som styr hela klimatet mot katastrof!??? De andra 36.8 st CO2 har ingen betydelse!! Sveriges del av de 1.2 st är väl ca 0,2%! Det är som ett par blad i en skog av 100 000 träd!
  Man behöver ju inte vara medlem i IVA för att förstå detta….så kanske även en f d Volvodirektör kan vara värd lite aktning och gå till Oscars kyrkan att lyssna på …men ha en trevlig och avkopplande kväll med frun (om HON nu är intresserad av att lyssna på en FD Volvodirektör..!?

 • Bo Westin

  Att veta eller inte veta

  Från urtidens timma
  sparades ben

  För nutiden att tolka
  och besinna

  Sannolikhet gränsande
  till intighet

  Och Ptolemaios
  skådade planeterna

  Approximerade
  med celest matematik

  Komplexitet upphöjd
  till oändlighet

  Men det geocentriska
  antagandet

  Var hybris
  och ovetenskaplighet

 • Bo Westin

  Arne, heter din fru Karin? I så fall hälsar min fru till er båda. Min fru som då hette Kristina Sundberg delade lägenhet med Karin och Agneta med flera andra på Guldheden på 80-talet.

 • Erik W

  Det gör hon, ska hälsa min mor det;)