I dödens väntrum, twitter-start denna vecka

Efter en härlig gudstjänst i en överfylld Elimkyrka, har jag ägnat senare delen av söndagen vid min fars sjuksäng. Han andas fortfarande, men knackigt. Förgängelsens krafter är verksamma i världen, och våra kroppar är lagda under förgängelsen. Jag har verkligen blivit påmind om detta ikväll. Det kristna hoppet, är hoppet om uppståndelsen, om nya uppståndelsekroppar, och en framtid i all evighet tillsammans med Gud. Därför kan man se ljuset i tunneln, se uppståndelselivet bakom förgängelsens mörker.

Den här veckan börjar en ny fas i mitt liv. Jag ska börja twittra. Träffar Nils Bryntesson på onsdag. Se till att bli follower redan nu, så man hänger på i starten. Här hittar du instruktionerna till detta, hos www.amen.se.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Danne

    Nyss hemkommen efter en lång helg…Härligt att höra om en bra helg i Elim, och självklart riktas samtidigt mina tankar och böner till er familj! Uppskattar er mycket!