Vid dödsbädden

Har suttit vid min fars dödsbädd sedan tidigt i morse. Hjärtat kämpar för att slå några slag till, men fortfarande andas han – lite.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.efsidag.blogspot.com Andreas Holmberg

  Döden är inte det sista.
  Lutad mot Ordets stav
  ser du när ögonen brista
  landet som Herren dig gav.

  Fängsel och stängsel skall brista,
  mörkret bli ljust igen.
  Döden är inte det sista
  – den är begynnelsen.

  Alla Guds heliga visste:
  över min vilas mull
  KRISTUS ska stå som den siste
  för sin uppståndelses skull.

  Tore Nilsson (1919-1998)
  (1 Mos. 47:31)

 • wildwest

  Jag vet hur det känns. Men Din far går till en bättre verklighet än den vi lever i. Det är hårt för dom som blir kvar, men vi är alla snart framme och får se Jesus som han är. Och alla som gått före. Tänk vilken dag!

  Min enda bön är att Jesus snart kommer. Det är mycket bättre att få flytta gemensamt än att tappa nära och kära en efter en. Jag ber att Du ska känna Dej buren i denna svåra stund.

 • http://helapingsten.wordpress.com/ helapingsten

  Jag ber för honom.

 • http://tony48.blogspot.com/ Tony Malmqvist

  Stefan. För 2 år sen fick jag ett telefonsamtal där rösten i andra luren som sa att min Far var död. Jag fick aldrig ta farväl till honom på allvar, inte förräns begravningen ägt rum. Det är säkert ingen tröst, men känn ändå en tacksamhet att du får vara hos honom. Min far blev endast 71 år. Ibland tänker jag på honom.
  Jag utgår från att du och din far hade bra kontakt. Det hade inte vi. Ta med dig det Stefan.
  Gud välsigne dig!