Nu är det sorg och tårar

Min pappa som fyller 84 senare i höst, har haft tre hjärtinfarkter senaste 4-5 veckorna. Nu är hjärtat så svagt så det är frågan hur många slag till det orkar slå. Har varit vid hans sjuksäng på Handens sjukhus det mesta av det senaste halva dygnet. Det känns tungt just nu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.efsidag.blogspot.com Andreas Holmberg

  Ja, det låter tungt. Du och din far ska få följande hälsning:

  I vår familj och församling läser vi den psaltarpsalm, eller delar av den, som har samma nummer som födelsedagsbarnets ålder. Det finns ju en psalm t.o.m. för 150-åringar ;o). Och t.o.m. klago- eller (huvva!) hämndepsalmer brukar innehålla någon vers att ta fasta på. Men Psaltaren 84 är i sin helhet något alldeles extra så här i ”Tåredalen”, och jag tror att du och din far ska ”tjuvläsa” den nu. Om livet känns för skört för att man ska våga vänta på ännu en födelsedag.

  Gud välsigne er!

 • http://www.farstaliv.blogspot.com Lina Nyman

  Ni finns i våra böner. Kram

 • Tea Gustavsson

  Ber också.

 • Thomas Arvidsson

  May the Lord bless you and keep you.

 • http://www.youtube.com/my_favorites?feature=mhum Lars

  Ber för dig och pappa

 • Sefast Tronde

  Har man levt i 84 år bör det finnas mycket tacksamhet, och det är det som bär oss igenom livet – tacksamheten. Men döden kommer nästan alltid olämpligt när den kommer ändå. Dem som man älskat saknar man alltid när dom går.

  – Ta dig ledigt några dagar och sitt tillsammans med din pappa och tala med honom – om allt. Och säg honom att du älskar honom, även om du gjort det 1000 ggr förut. Kärleken tar vi alltid med oss, även över dödens gräns, in i evigheten.

  MVH / Sefast Tronde

 • Anna-Karin

  Följ Sefasts råd. Det är ett bra råd.