Tidningen Dagens sportjournalistisk når nya höjder

Jag är glad över att tidningen Dagen äntligen uppmärksammar mina insatser på löparbanorna, och denna vecka har skrivit om både i papperstidningen och webbtidningen att jag ska springa Stockholm halvmarathon kommande lördag. Det är ju för mycket begärt att den ytterst ogudaktiga och sekulära pressen uppmärksammar motionslöpare som tror på att Gud kan ge dem kraft i löpningen på liknande sätt som hände för profeten Elia för närmare 3000 år sedan. Men all heder åt Dagen som inte följer i den sekulära och ateistiska pressens fotspår utan istället seriöst skriver om karismatisk-evangelikala motionslöpare som spektakulärt räknar med Guds ingripanden även på löparbanorna. Må Gud rikligen välsigna Elisabeth Sandlund och hennes medarbetare för denna unika journalistiska klarsynthet och för att man djärvt utmanar den rådande mediehegemonin kring den slutna materialistiska världsbilden. Må himlens Gud göra under på lördag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Anna-Karin

    Har inte han viktigare saker för sig? Översvämningar, hungersnöd, kolerautbrott mm. Kuta får du nog fixa själv…;-) Ta det bara varligt så går det nog bra och blir en upplevelse för dig! Hoppas du får lagom svalt och uppehåll bara!

  • http://www.hallstromper.blogspot.com/ Per Hallström

    Anna-Karin,
    Gud är outgrundlig. Han har omsorg om sparven och han styr kungars hjärtan som vattenbäckar. Och så kan vi inte begripa varför Han inte avstyr hungersnöd, kolerautbrott och en massa annat elände i världen.
    Så jag tror Gud ger sin tjänare Stefan Swärd en fin lördag i Stockholm halvmarathon trots att Swärd troligen vore klokare om han i stället ägnade sig åt stärkande långpromenader.