Hjälp mig med inbjudan till en Alphamiddag

I Elimkyrkan i Stockholm där jag är pastor, är visionen att Stockholmarna ska bli helt överlåtna och medvetna efterföljare till Jesus. För att detta ska hända behöver de få höra evangeliet. Vi tror att Alphakurser är ett bra sätt att berätta om Jesus, kristen tro och kommunicera evangeliet. Nu gör vi en ny större satsning för att starta höstens Alpha. Vi börjar tisdag den 21 september klockan 18.30. För att få folk att anmäla sig har vi planerat två introduktionskvällar som kommer att vara tisdagarna 7 och 14 september klockan 18.30 då vi berättar om Alphakursen. Dessa två kvällar samarbetar vi med väletablerade Östermalmsrestaurangen Coco & Carmen som kommer att leverera maten.

Den idé vi ska testa denna gång är att skicka ut personliga vanliga brev med personliga inbjudningar till tusentals personer – inbjudningar till de två introduktionskvällarna. Dels kommer vi att utgå från telefonkatalogen och skicka till folk som bor nära kyrkan. Sedan har vi utmanat församlingsmedlemmarna att komma in med så många namn och adresser som möjligt till personer som man tycker skulle få en inbjudan, det kräver inte att man känner personen något närmare.

Jag vill utmana dig som läsare av min blogg att skicka in namn och adresser på personer som du tycker ska få ett personligt brev med inbjudan till Alphaintroduktion i Elim, inklusive bli bjuden på en lättare restaurangmiddag. Maila dina namn och adresser direkt till mig, stefan.sward@elimkyrkan.org

Tack för din hjälp.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399