Utfrågningen med Göran Hägglund

Jag genomförde alltså utfrågningen med Göran Hägglund i Elimkyrkan under torsdagskvällen. Man kan lyssna på vårt samtal genom att gå in på www.elimkyrkan.org och klicka till höger på nedladdningar, och sedan klicka på 2010-08-26 partiledarutfrågning så kan man lyssna på det.

Jag tror att jag avstår från att kommentera eller rescensera tillställningen, utan överlåter till lyssnarna att göra sina bedömningar.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Mikael

  Hej Stefan!

  Vari låg den stora prioriteten på frågan om att samfunden riskerar att tappa pengar?

  När lagen om omvårdnaden av gamla är sämre än djurskyddslagen!

  I ett land där sjuka tvingas ut i arbete för att senare bara tappa pengar och rehabiliteringen är var människas ensak, och fortsätter du vara sjuk får du skylla dig själv!

  Göran nämner något om allas lika värde i början, men i vad avspeglas det i politiken som gör att än idag är det ingen diskriminering att utestänga funktionshindrade från samhälleliga aktiviteter? Riksdagen tog beslut år 2000 om att detta skulle vara genomfört innan 2010 31/12, 2009 fick tågantrepenörer dispens! När skall alla få chans att åka tåg på lika villkor?

  Pensionsåldern har höjts för ålderspensionärer men inte för funktionshindrade!

  Man kan se steg för steg som människor fått det sämre på där socialdepartementets har ansvarsområde!

  I det läget ställer du Stefan frågan! och hur går det för mig och mina arbetskollegor.

  Det märkligaste är att ställa dessa frågor som jag nu gör är att ta fel politiskt ställningstagande.

  Men när brydde sig Jesus om politiskt korrekt ställningstagande.

  För honom var bara människan i livet viktigt!

  /Mikael

 • S-E Sköld

  Anders Borg och Fredrik Rainfeldt har i sina händer ”löplinor” till var och en av småpartiernas ledar: Göran Hägglund verkar ha fått den kortaste. Och han finner sig i det, varför? Också han är ju en förutsättning för att regeringen ö.h.t. skall finnas, precis som de övriga partierna som bildar underlag till den.

  Han får aldrig igenom någon av KD:s hjärtefrågor. Bara trams.

  Göran Hägglund måste lära sig att ”sätta ned foten”, i annat fall fortsätter han att försvinna – tillsammans med KD – in i den ”kommunalgrå tapeten”.