Semester och skrivande

Nu är jag på semester tillsammans med hustrun. Har senaste dagarna jobbat med en artikel till Dagens Nyheter för den pågående debatten om religionsfrihet, skriven inom ramen för Claphaminstitutet. Vi får se vad DN:s debattredaktör säger om detta. Räknar också med att skriva lite fortsättning över mina mini-memoarer efter 8 år som EFK-ordförande, skrev två inlägg i juni på denna blogg, men märkte inget större intresse. Bloggvärlden är helt fokuserad på det som händer nu. Gör dock något mer försök till reflekterande tillbakablick.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://antonslaranton.bloggproffs.se Anton Fagerstedt

  Jag tycker emellertid att dina inlägg om ordförandetiden är det intressantaste som skrivits på den här bloggen! Ser fram emot en fortsättning! Allt gott!

 • Olov

  Orkar du med lite sanning om intresset för dina hågkomster om ordförandetiden? Torsk på Tallinn. När de stannat på godislagret och köpt tröjor som det står Tallinn-gänget -94 på. Samma feeling. Lika intressant. Var snäll och behåll manuset i datorn. Eller sälj det till självkostnadspris till dina polare.

 • Cajo

  Jag tyckte memoarinläggen var mycket intressanta, och ser fram emot fortsättningen.

 • Erik

  Ja, fortsätt med memoarerna. Olov (2) kan ju blunda eller ta en semestertripp till Tallinn medan vi övriga med intresse tar del av dina erfarenheter.