Rekord i läsandet av denna blogg

Har nu bloggat något över två år. Noterar att förra veckan blev det rekord när det gäller antalet läsare av denna blogg, 7500 unika besökare enligt www.bloggtoppen.se. Och ändå är det semestertider då bloggläsandet går ner. Kan någon förklara vad det kan bero på? Märkligt? Jag tar in lite på Blondinbella, nått ett bit över 1 procent av hennes antal läsare. Tycker nog att jag skriver om viktigare frågor än Blondinbella, men mode, smink m.m. väcker uppenbarligen större intresse.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Bo Westin

  Stefan, så länge kristenheten uppgår till bara några få procentenheter (?) av landets befolkning ska du nog inte räkna med att kunna slå Blondinbella. Sedan jag kom ut med mig själv, dvs. använder mitt riktiga namn och sedan prövat att googla på mitt namn hamnar jag ofta först i resutlatlistan med något inlägg jag gjort på denna blogg. Hur ska man tolka det? Tyder det på att många har kollat upp vem jag är? Men det känns bra att ”komma ut”. Det är nog dags att vi gör det lite till mans på ett ansvarsfullt sätt, tror jag. Det kan kanske öppna upp nya dörrar.

 • http://avemarisstella.blogspot.com/ Anders Gunnarsson

  Kanske man i EFK ska satsa lite på mode, smink och kläder. En modekonferens kanske, med förbönsgudstjänst efteråt, för dem som vill ha mer pengar till modeateraljer. Trosförstörande ”teologer” som vill hålla del 2 finns säkert att tillgå runt mälardalen!

  Skämt å sido så säger det väl allt. Ytan är 100 ggr viktigare än insidan i Svedala.

 • Face Time

  Gratulerar till rekordet.
  En förklaring kan ju vara att du har synpunkter på både det ena och det andra.
  Men när kan vi förvänta oss en rejäl bloggpost om Hammarby?

 • O

  Bo Westin

  Du är rätt så annonym ändå om jag söker på ratsit så är det 30 med samma namn då är det lätt att föreslå anonymitet

 • Ulf Stenlund

  Den stora skillnaden mellan din blogg och andra kristna bloggar är att du orkar hålla igång den helg som söcken. Du lyckas också hitta ämnen som en bred kristen opinion tycker är intressanta och inte minst har väldigt olika åsikter om. Själv tycker jag att jag lär mig något även när jag läser diametralt olika åsikter. För att travestera Frälsningsarmen ”håll grytan kokande Stefan”.

 • Anna-Karin

  @2, Anders Gunnarsson: Kolla in besökarna på ett EFK-möte….mode, smink och kläder är väl representerat.

 • http://avemarisstella.blogspot.com/ Anders Gunnarsson

  @6, Anna-Karin efter 25 år i EFK-miljö (HF) så är jag medveten om detta, men man kanske kunde föra in det i gudstjänsten för att dra mera folk. Talarstolar kan ju inte vara allt… Lite snygga kläder kan ju inte skada. Jesus hade ju snygga kläder (livklädnad i ett styke osv) och präster och biskopar svänger sig i sina schabrak! EFK ska inte halka efter, så lite modeshow på Torp skulle pigga upp. :-)

 • wildwest

  Hade inte Livets Ord en catwalk på barnmötet? Eller var fick jag det ifrån?

  Det kräver lite mer hjärna att skriva om teman som förekommer på denna blogg än på den där Blondinbella, nån jag bara ryktesvis hört talas om. En generell iakttagelse under flera år bland kollegor, affärsbekanta osv, är att inget djup förekommer alls i samtalen. När jag bodde i Schweiz fanns på bästa sändningstid på tv ”Sternstunde Philosophie”, ett magasin om aktuella existentiella frågor. Det var sevärt. Det är så långt från SvT:s Allsång på Skansen och allsköns obskyr dokusåpa man kan komma. M a o: en kristen blogg som går om Blondinbellorna lär vi aldrig se i detta land.