Rapport från Almedalen

Det har varit en lång, varm och intensiv dag i Almedalen. Fick en härlig stund under sen eftermiddag tillsammans med Gud, då jag gick när i bönerummet i källaren i Frälsningsarméns lokaler i Visby. Det är livets verkliga oas. Annars har dagen bestått av ett antal seminarier om framtidens miljö- och energiutmaningar, då jag bland annat lyssnat på Vattenfalls nye koncernchef, chefen för Svenska Kraftnät Mikael Odenberg, miljöminister Andreas Carlgren, chefen för Naturskyddsföreningen Svante Axelsson, miljöpartiets Per Bolund, forskaren Per Kågesson, generaldirektören Tomas Kåberger och många andra.  Maud Olofsson höll det stora politiska talet ikväll. Bland annat fanns utrikesminister Carl Bildt med bland de tusentals åhörarna.

Och i morgon blir då debatten med Humanisterna klockan 16.30 på högskolan här i Visby, som ligger precis vid själva Almedalen. Stefan Gustavsson från Svenska Evangeliska Alliansen och Tuve Skånberg från Claphaminstitutet anländer hit i morgon förmiddag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399