Besöker son i Schweiz

Jag och hustrun är i Schweiz några dagar för att hälsa på vår yngste son som studerar här. Noterar många inlägg om Gaza och Benny Hinn, har inte tänkt att fördjupa mig i den debatten utan det var bara en kort kommentar. Ber att få återkomma så snart som möjligt. Jag har viss internetuppkoppling här i Schweiz.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Broder Roger

  Stefan!

  Jag tycker gott att du kan fördjupa dig i debatterna om Benny Hinn respektive Ship to Gaza. Vi är många som helt säkert önskar mer av förtydligande från dig inom de känsliga områdena du kommenterat rätt kortfattat. Att du stuckit ut hakan med korta kommentarer som inte verkar särskilt välgrundande – speciellt inte avseende Benny Hinn – bör ju få dig att bemöta invändningarna från dina läsare och kommentatorer.

  Om du inte är beredd på kritik är det väl mest taktiskt av dig att inte skriva om de frågor som just nu är på tapeten. Du har ju en hel del annat på repertoaren, där dina insikter och kunskaper verkar mer sanningsenliga och trovärdiga.

 • Anna-Karin

  Jag tycker gott du kan ägna dig åt hustru och son. Både Benny Hinn och Israel/Palestinakonflikten finns kvar då du kommer hem…. :-)

  Jag skulle nog vilja påstå att broder Röger är en aning snorkig… :-p

  Trevlig lördagkväll!

 • Broder Roger

  Allt har sin tid både för Stefan Swärd, Anna-Karin och mig. Jag är inte alls en särskilt snorkig typ av man. Stefan vet lyckligtvis litet mer om mig än vad Anna-Karin vet.

  Benny Hinn, Gaza och familjeomsorgen hamnar nog på rätt plats i Stefans liv, Anna-Karin. Jag är inte särskilt orolig för den saken. Jag ville betona att det Stefan tidigare skrivit nog kräver en del förklaringar. När det är lämpligt för Stefan att lämna dessa avgör han helt på egen hand.

 • Anna-Karin

  Hej Broder Roger,
  Nej, jag vet inte ett smack om dig! Det enda jag vet är vad jag läser och det låter i mitt tycke lite snorkigt….men glad är jag om jag har fel 😀 ! Vi vet ju alla hur svårt det är att låta lättsam då man skriver och hur lätt det är att bli feltolkad!

  Ha en härlig söndag gott folk! Nu ska jag arbeta! 😀

 • JB

  Stefan, ta din tid med familjen du. Strunt i Gaza, den frågan kan vi inte lösa här, det är politik. Men lägg gärna ned lite tid på BH, när du sitter på flyget hem eller så. Skulle vara kul att hör om din uppfattning.
  Jag tycker om din blogg, även om jag inte delar alla dina åsikter, men det är givande att du sticker ut hakan och säger något.

 • http://www.hallstromper.blogspot.com/ Per Hallström

  JB,
  Ditt råd till Stefan Swärd att strunta i Gaza och lägga tid på Benny Hinn är inte helt lätt att förstå. Detta måste vara ett frikyrkligt navelskådande. Israel och Mellanöstern har engagerat Sveriges kristna i många år och det är en av världspolitikens huvudfrågor. Benny Hinn har omväxlande beundrare och belackare här i Sverige. Alla som har förtroende för honom kan ju åka till Uppsala och lyssna när han kommer dit. Och hans kritiker gör kanske klokast i att stanna hemma. Det verkar som att alla redan har intagit sina positioner.