Nu åker jag och firar bröllopsdag

Kommer från en av Elimkyrkans gudstjänster idag då Maria Furusand höll en utmärkt predikan. Ska nu åka och fira 34:e bröllopsdagen med fru Swärd och är borta ett dygn, har lovat hustrun att inte ta med mig en dator, så jag bloggar inget förrän måndag kväll.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Torbjörn S Larsson

  Grattis
  Vi gifte oss samma dag…
  Visst är den 23:e välsignad…

 • Anna-Karin

  Grattis! Det gläder mig att fru Swärd får disponera herr Swärd helt och fullt denna 34:e bröllopsdag! Jag har ju tjatat på dig att ägna dig åt din hustru förr och gläds nu alldeles ofantligt åt att datorn får vila. Har dock skänkt en – aningen hädisk? – tanke på hur 10 Guds bud skulle sett ut om de gåvos till mänskligheten idag. Datorn skulle alldeles bestämt finnas med på ”hav icke begärelse-listan”!!

  Grattis på Bröllopsdagen!! 😀

 • http://www.hallstromper.blogspot.com/ Per Hallström

  Anna-Karin,
  Jag förstår du menar ”Ha inte begärelse till till din nästas dator”? Det budet skulle de flesta av oss klara riktigt bra. För det är väl inte något annat du menar……?

 • Anna-Karin

  Nja, eg. blev det lite fel. Mer ”hav icke iderligen begärelse till att vara uppkopplad och on line. Hav icke bloggbegär, Fb-begär, you-tube-begär. Låt inte datorn och cybervärlden stå ivägen för RL”. Jag skulle torska omg och få bikta mig/bekänna mina synder/be om förlåtelse var dag då jag är en riktig datait.

  Lagom är bäst. Just därför ber jag att få bjuda samtliga debattlystna en God Natt! ;-D

 • Pingback: GA: Stefan Swärd- Klart och tydligt om äktenskap « Erevna – Blogg & Tankesmedja()

 • Mattias Axelsson

  Stort grattis broder!! Önskar er allt gott och Guds rika välsignelse.

  Mattias

 • Anna-Karin

  Kan någon förklara inlägg no 5. Hur kommer det sig att det ligger ett sådant här inlägg, länkar de mot den här bloggen eller. Det är ju inte ens rätt post! Kan någon klok förklara!!

 • http://himmelochjord.swedmedia.se stefan

  Anna-Karin,
  De har länkat till fel bloggpost, det handlar om min artikel i Världen Idag. Jag har överseende med detta.
  hälsn
  Stefan Swärd

 • Anna-Karin

  Tack Stefan för svar. Jag anade att det var en länkning men visste inte säkert.Hoppas att er bröllopsdag var trevlig!