Sen fredagkväll

Nu är det sen fredagkväll, fru Swärd är hemma igen, och det är jättenice, och så har jag fått ryggskott kvällen innan Jesusmanifestationen. Och går och försöker linka fram med måttlig framgång. Ska försöka ta mig till Jesusmanifestationen i morgon och hoppas på att det ska bli en stor kristen folkfest.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Broder Roger

    Typiskt att jag och en god vän valde att besöka Tantolunden just i kväll när du ligger hemma med ryggskott. Jag kan säga direkt att arbete bland storstadsungdom inte är min mission i den här världen. Däremot får jag ofta kontakt med andra kategorier storstadsmänniskor än just ungdomar, t.ex. café- och restauranggäster, SL-resenärer, kulturarbetare, missbrukare och många andra. Kanske får vi lära oss bejaka olikheter i våra gåvor och tjänster. Men någon måste ju kunna känna att Tantolunden är en utmaning just för dem. Krya på dig!