Internetkonferens i Elimkyrkan och rejält förkyld

Idag är jag rejält förkyld och hängig men släpade mig ändå upp till Elimkyrkan för att vara med på internet-konferensen Helakyrkanshemsida. Det går att lyssna på vad som händer där via www.helakyrkanshemsida.se. Ett klart intressant evenemang arrangerat av Missionskyrkans internetpastor Nils Bryntesson, som samlade en brokig skara kristna. Elimkyrkan var inte arrangör utan vi lånade bara ut kyrkan. Nästa gång skulle jag vilja fråga om inte Evangeliska frikyrkan kan få vara medarrangör.

Tog upp i mitt seminarium om hur vi som kyrka behöver kommunicera och vad vi ska säga. Delade också med mig av mina erfarenheter som bloggare. Tittade på frågan även bibelteologiskt. Att nå ut med ett budskap – samma utmaning hade man både på Gamla Testamentets och Nya Testamentets tid. Jag förde också fram vissa perspektiv på hur vi som kristna i Sverige idag ska kommunicera vår tro.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399