Känner du Stockholmare som kan ha intresse av Alphakurs?

Vi närmar oss nu att sätta igång vår Alphakurs i Elimkyrkan. Vi kommer att ha den både i Elimkyrkan på Östermalm i Stockholm, och i vår församlingsplantering i Vårberg/Skärholmen. Alpha är en grundkurs i kristen tro, och ett mycket bra sätt att presentera evangeliet om Jesus. Det är en kurs på ett antal kvällar som består av föredrag, samtal, och måltider.

Min undran är om ni som bloggläsare känner någon i Stockholmsområdet som ni tror skulle ha intresse av att vara med i denna kurs. Jag fick några napp när jag nämnde om detta här på bloggen för någon månad sedan. Men nu gör jag ett nytt försök. Vi startar tisdag den 9 mars i Elimkyrkan, kvällen, och söndag eftermiddag 7 mars i Vårberg/Skärholmen i sydvästra Stockholm. Maila gärna mig om namn och kontaktuppgifter på personer som du vill att vi ska kontakta från Elimkyrkan och inbjuda. Men vi vill att du hör av dig först till den berörda personen. Maila mig med namn och kontaktuppgifter på dem du vill inbjuda till Alpha, stefan.sward@elimkyrkan.org.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399