Lördag förmiddag

Noterar en ganska omfattande debatt här på bloggen senaste dagarna. Jag vill nog gå in och kommentera och skriva lite mer om dessa frågor, hinner dock inte just nu. Återkommer söndag kväll eller under måndagen.

Just nu är jag helt upptagen av det som händer under helgen. Söndag klockan 11.00 predikar jag i Elimkyrkan och ska försöka peppa församlingen att satsa på Alpha, och sedan kommer jag in lite på vad det innebär att vara församling. Räknar igen med att lägga ut en sammanfattning av predikan på Youtube, och ljudversionen finns tillgänglig via Elimkyrkans hemsida. Lördag förmiddag sitter jag och förbereder predikan. Sedan har vi utbildning för alla medarbetare i Ungdomskyrkan Konnekt söndag eftermiddag, så jag sitter också och förbereder för det. Helen Jaktlund och Anton Abele kommer med då, och medverkar.

Och ikväll blir den stora bloggfinalen på Södermalm i Stockholm, då Sveriges bäste bloggare för 50-pluss ska koras. Jag skriver nog en rad senare ikväll och berättar hur det gick. Ska försöka få tillfälle ikväll att bjuda in Gudrun Schyman och Birger Schlaug till Alpha i Elimkyrkan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399