Jag vann inte bloggfinalen

Jag vann inte bloggtävlingen om Sveriges bästa blogg skriven av femtioplussare. I min klass blev det Livet på Stenstugu som vann, en äldre Gotländsk dam som bor tre mil söder om Visby, som skildrar Gotländskt liv.

Kändisarna klarade sig inte. I klassen ”politik och samhälle” blev det varken Gudrun Schyman eller Birger Schlaug som vann, utan ”Farmor Gun i Norrtälje” – en intressant 72-årig kvinna från Norrtälje som blev Piratpartist för tre veckor sedan. Författarinnan Bodil Malmsten lyckades inte heller vinna i sin klass.

Det var dock kul att vara med och det var kul att träffa lite andra bloggare. Bloggsfären är på frammarsch, och ikväll blev man återigen påmind om bloggandets demokratiska revolution, mediemakten flyttar från de stora mediehusen och proffsredaktörna till vanligt folk, som farmor Gun i Norrtälje och tanten på Gotland.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Ulf Stenlund

  Grattis att Du kom långt i denna lite udda tävling. En sidoeffekt borde rimligen vara att Din blogg får ännu fler besökare!

 • http://www.youtube.com/user/LarsNilsson123 Lars

  Trist att du inte vann Stefan. Hoppas du har rätt vad gäller bloggar och nätet. Det är nog inte bara jag som är trött på att läsa om mord/våldtäkter/svininfluensa som media focuserar på, antagligen av lönsamhets skäl.

  Tycker det borde finnas andra super viktiga saker att skriva om , och även mer bildande och intressanta saker.

  http://www.dn.se/dnbok/reformera-it-galaxen-1.1003796

  Släpp fram fler 50+ tycker jag som har något att tillföra i samhället och bloggvärlden , och nog blir samtalen mer övertygande när tankarna förs fram av människor som tror på sina tankar och ideer istället för att samhälls debatten ska drivas av betalda journalister som lobbar för något av lönsamhetsskäl.

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Stefan du tillhör ändå favoriterna i blogg världen.
  Kul att vanliga människor som inte är i kultur
  svängen eller liknande blev vinnare.
  Till sist blogga på alla kristna vänner,det gör
  skillnad. v v v v T.B.

 • Anonym

  I mina ögon har du redan vunnit!

 • O.K

  Det är svårt att göra en helt ärlig tävling eftersom det går att rösta igen om man tar bort webbhistoriken