På väg hem från Örebro

Nu är jag på väg hem till Stockholm efter två dagars styrelsemöte för Evangeliska Frikyrkan, på Götabro, två mil utanför Örebro. Det har gått bra och vi har fattat viktiga beslut om EFK:s verksamhet kommande år, och budget för kommande år. Efter förra styrelsemötet beslutade vi om en böne- och fastekedja i styrelsen på grund av kärv ekonomi, och förutom att vi själva har blivit välsignade av bön och fasta, har det också förbättrat ekonomin för Evangeliska Frikyrkan under hösten.

Noterar att det har kommit många inlägg med anledning av mitt inlägg om kristna kommuniteter. Återkommer i den frågan. Och så påminner jag att det går att rösta fram till i morgon, i finaltävlingen om Sveriges bäste bloggare, bland femtiplussare.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

    Bön och fasta förändrar allt och gör det kristna livet rikt.

    Vi har praktiserat det för vår verksamhet stiftelsen Lotsen en tid och det har varit mycket positivt.

    V v v v T,B