På väg till styrelsemöte för Evangeliska Frikyrkan

Nu sitter jag på tåget på väg till Örebro för ett nytt styrelsemöte med Evangeliska Frikyrkan. Det blir två dagars möte då vi bland annat ska besluta om budget för nästa år och beslut om verksamhetsplaner för hela Evangeliska Frikyrkans omfattande verksamhet över hela världen, vi är ju verksamma i ett 40 olika länder, driver utbildning och skolor i Sverige, ordnar ett antal konferenser, samt jobbar med att stötta och utveckla de drygt 300 församlingarna som är med i EFK. Och sedan är det naturligtvis också vårt EFK Ung, en nyckelaktör med fokus på ungdomsvärlden.

Att läsa verksamhetsplaner är en njutning. Det är ofattbart hur mycket som kan åstadkommas när en begränsad grupp av församlingar gör något gemensamt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Christer Roshamn

  Jag önskar er goda dagar. Hälsa de andra!

  Christer

 • Christian

  Du e la säk du som Ingemos farmor skulle ha sagt.

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Att läsa verksamhets berättelser kan vara väldigt uppbyggligt,vi håller själva på att skriva en verksamhets berättelse/beskrivning om vårt nya projekt ,stiftelsen Lotsen ett arbete som på sikt skall hjälpa många utsatta människor att hitta till baka i livet och till livet.

  Det sociala engagemanget och ordet med mycket bön förändrar alla som vill ta del av Jesus och livet i den Helige Ande.

  Till sist gå ut och gör ditt bästa för din nästa.

  V v v v Thommy Bergenwall