På väg till tandläkaren

Har några intensiva dagar som vanligt. Har bland annat blivit intervjuad av Dagen, Världen Idag och Hemmets vän med anledning av mitt besked om att inte ställa upp för omval i EFK:s styrelse. Kommenterar något av detta i morgon. Har varvat mellan att studera kärnkraftsutredningar, samtal med Elimmedarbetare och besöka föräldrar tillsammans med dotter från Norge som är hemma över helgen. Vi håller nu på och sjösätter ett team och en organisation i Elim för vår stora Alphasatsning med start i februari. Ikväll blir det Ungdomskyrkan Konnekt och att ute på stan prata med ungdomar. I morgon ska jag ägna delar av dagen åt Tony Peck som leder Europeiska Baptistfederationen. På söndag blir det predikan i Elims församlingsplantering i Vårberg, i sydvästra Stocholm. Bland annat.

Och nu ska jag till tandläkaren för att fortsätta en rotfyllning. Och då kan jag knappast säga att life is fun.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Nils

  Tandvärk eller… ?

  för Hammarby IF åtminstone – tydligen har du en prästkragad kollega Eva Brunne som också synes vara på hejarklacksläktaren (enl. Dagen i dag).
  Vet inte om din kollega Jonas Gardell är där också ibland… ?

  I vilket fall som helst synes predikostolarna vara mångfassetterade i dag map. anstigande potentater

 • http://www.jesustro.se Kenneth Hermansson

  Nu när du fått blodad tand kan du väl fortsätta åtminstone ett år till som EFK-ordförande 😉

 • wildwest

  En riktigt bra bedövning så går man på moln… En rotfylld tand långt bak kan dessvärre spricka på sikt och då är det bara att dra ut den. Fråga mej.

 • http://ingvaranna.blogspot.com Ingvar Fredriksson

  Stefan, du är en bra ord-förande och handlings-förande. Du uppmuntrar oss också 710 mil bort. Vi kommer att sakna dig som vår ordförande. Jag skrev en hälsning till dig på: ingvaranna.blogspot.com

 • Rune Karlsson

  Jag vet vad rotfyllning innebär, dessutom en rensning av rotkanalerna som inte funkade, med en olidlig tandvärk som följd. Tog max Voltaren som får tas, men det räckte inte hela tiden i alla fall. Skall åter till tandl. i dec.
  Men vad jag vill komma fram till är att jag började tänka mer på dessa som går EVIGT FÖRLORADE till en EVIG pina, då var den tandvärk jag hade =0.

  Ibland verkar tjafset på en del bloggar som rena sandlådan.
  Det viktiga är väl i alla fall att vinna människor, och inte behöva ha rätt i varje detalj.