Sen söndag kväll

Nu är det sen söndag kväll. Nästa söndag ska jag ha min sista predikan i Söderhöjdskyrkan innan jag börjar som teampastor i Elimkyrkan. Det blir en speciell dag. Fredag och lördag denna vecka har vi styrelsemöte i Evangeliska frikyrkan.

Noterar den livliga debatten här på bloggen efter att jag tog upp frågan om jag är höger- eller vänsterevangelikal. Beklagar att jag inte hinner delta i debatten hela tiden. Tänkte dock skriva ett summerande inlägg och återigen kommentera det Clas Newman har skrivit. Det beror inte på att jag inte bryr mig om alla andra kommentarer, men det är bara uttryck för att jag är så begränsad.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399