Det blir halvmaran på lördag

Det blir ganska mycket sport på denna blogg denna vecka. Efter Sveriges och Zlatans svaga insats mot Malta kan jag glädja sportvärlden med en positiv nyhet. Jag räknar med att ställa upp på Stockholm halvmaraton på lördag, med start 16.30, ett lopp som går genom centrala Stockholm – världens vackraste huvudstad. En skada i vänster ben är så pass läkt, så jag räknar med att kunna ställa upp. Vi får se om jag får erbjudanden om att börja träna med Kenyanska landslaget efter denna tävling. Det blir spännande och se om de ringer på lördag kväll. I klassen samfundsordföranden som är strokepatienter är jag ju hyfsat konkurrenskraftig.

På söndag predikar jag klockan 16.00 hos Iglesia Icthus, den latinamerikanska församling i Stockholm som jag tog initiativ till att grunda för fem år sedan. Den håller till på Olof Palmes gata 23, i Adventskyrkan, vid Norra Bantorget, mycket centralt i Stockholm. Jag predikar på svenska så det går utmärkt även för icke-spansktalande att vara med. Det kommer att bli fullt drag, det kan jag lova redan nu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Anna-Karin

    I din egen lilla klass är du outstanding…..;-) … lycka till!!

  • http://www.jesustro.se Kenneth Hermansson

    Hoppas det var du som smittade Zlatan till maltesisk oförmåga och kraftlöshet och inte tvärtom. Det visar sig nog på lördag 😉