Misslyckad fjällvandring

Allt går inte på räls. Igår försökta jag fjällvandra i Vindelfjällen vid Hemavan, men regnet öste ner. Gjorde ett nytt försök idag med hustrun och svärmodern, men det gick åt pipan på grund av blåst och regn. Men jag blev blöt i varje fall, och fick skoskav och ont i knäna. Ikväll hade jag dock en romantisk kärlekspromenad i Hemavans fjällbotaniska trädgård, med hustrun Eva – det ni. Ära vare Gud i höjden.

Att höra och se forsarna från fjällen när det regnar intensivt är majestätiskt. Jag blir också påmind om Uppenbarelseboken kapitel ett där det står om Jesus att hans röst är som dånet av stora vatten. Det dånet hörde jag idag.

Och så läser jag Brian MacLaren när jag inte försöker ta mig upp till fjälltopparna. Kommer med en analys endera dagen. Eftersom jag inte är kompis med MacLaren behöver jag ju inte vara så diplomatisk.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://buggfix.blogspot.com Ludvig

    Till nöds duger väl den fjällbotaniska trädgården, men det är något alldeles med en tur i Vindelfjällen. Har även goda minnen från den lilla kyrkan i Hemavan.