Inlägg om Dagendebatt om Litauen, homosex m.m.

Blev sugen att skriva ett inlägg med anledning av den omfattande debatten som har uppstått på Dagens hemsida med anledning av Emanuel Karlstens blogginlägg om Litauens nya lagstiftning som bland annat innebär restriktioner att framföra homosexpositiva budskap. Har dock idag rest med bil från Stockholm till Skellefteå med dålig internetaccess, men återkommer så fort jag bara hinner.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Det är konstigt att man bedömer människor ut efter sin sexuella läggning .

  Det är konstigt att man har fobi om man inte tycker som denna grupp människor.

  Det är konstigt när man inte kan hålla isär person och sak eller problem(hittar inget bra ord).men här är en jämförelse.

  Som person kontra droger,alkohol(person kontra kriminalitet)mm.

  Det är konstigt att yttrandefrihet är begränsad till det politiska korrekta,masmediala rätta i dagens Sverige eller för den skull EU.

  Att Sverige Demokraterna har stark medvind beror på att ca 70 av svenska folket är innerligt trötta på att bli pådyvlade en massa åsikter uppifrån,där man stiftar lagar över huvudet på folket.

  Tyvärr kommer SD dra stor nytta av övriga parties totala respekt och känsla för vad som finns i hjärtat hos folket och vad dom egentligen tycker.

  Jag ser fram i mot din artikel Stefan,v v v v Thommy Bergenwall.

 • http:/larsflemstroms.blogg.se Lars Flemström

  Jag ser också fram mot Stefans artikel, men när det gäller SD vill jag varna för att det är skillnad mellan ytan och vad som finns under denna. Paradoxalt nog försöker riksdagspartierna göra Svenska kyrkan till en sådan isolerad nationalkyrka som SD vill ha.

  Vill passa på att tipsa Stefan om bl. a. min kommentar, där jag jämför den litauiska lagen med HD:s dom i Green-målet, på webbplatsen
  http://bengtheld.blogspot.com/2009/07/manga-kristna-i-sverige-gillar-forbud.html#comments

 • Kompis

  Till Thommy Bergenwall:

  Jag tror att vår allsmäktiga Gud, med mycket stor sannolikhet Är glad över att Litauen inför restriktioner mot homosexpositiva budskap.

  Som sant troende ska man vara glad för det nyttiga initiativet!

  Men du kritiserar det! Och verkar vilja tillåta propaganda för synden.

  Det är ur evighetsperspektiv inte kärleksfullt mot dessa former av syndare.

  omvänd dig i ditt inre hjärta.

  (Gå nu ut och gör promotion för normal, naturlig heterosex i
  det Gudomliga förbundet äktenskapet)

  All we need is love?

 • TB

  Jag förstår inte all dessa ”tyckanden” och ”tolkanden” hit och dit. Några är ”för” medan andra är ”emot”.
  Om vi nu säger oss vara troende på en och samma Gud, och vilja göra vad Han tycker vara rätt, varför då inte fråga Honom själv?
  Därefter har vi då bara att rätta oss efter Hans vilja. Den måste väl ändå vara densamma för oss alla – eller tror vi att Han plötsligt blivit gammal och senil? Eller kanske vi vet mer och bättre än Honom?
  Enkel logik!

 • http://kastasten.se Thommy Bergenwall

  Kompis du har nog missuppfattat budskapet eller också har jag uttryck mig lite luddigt, men min inställning är helt i linje med din egen,du får läsa min blogg kastasten.se ,där återkommer detta tema med jämna mellanrum.

  Såg en miss i mitt inlägg angående makthavarna och lagstiftningen,det är inte deras respekt för folkets åsikt jag menar utan avsaknaden av respekten för var mer parten av vad folket tycker. (att homosexualitet inte är något bra för människan)

  Ha en bra kväll och var välsignad. v v v v Thommy Bergenwall.