Mitt i semestern

Nu har jag semester och går på lite halvfart när det gäller det mesta. Befinner mig i Stockholm och delvis på vårt fritidshus på Värmdö. Har dock fuskat lite och halvjobbat och skrivit en konsultrapport om vad som hände i Almedalen. Har skickat iväg den yngste sonen till Kina för att jobba där ett halvår, och har en dotter som just nu jobbar i Indien med mikrofinansiering. Och har en dotter som bor i Norge som är hemma i Stockholm den här veckan. Min fru börjar nu sin semester också och vi funderar nog först på lite skärgårdsliv innan vi åker upp till stugan i Skellefteå, den plats där hustrun kommer ifrån.

Vill dock uppmuntra alla läsare att odla umgänget med Gud mitt i semestertider, att ägna daglig tid åt bön och bibelläsning är ännu mer angeläget under semestern, då har man ju ännu mer tid tillgänglig. Kristna livet handlar om att leva i och vandra i gemenskap och umgängelse med Gud själv. Helt outstanding!!!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Anna-Karin Johansson

  Var i Skeå har ni er hemvist? Ingen gatuadress behövs, jag kommer inte att dyka upp som Martin Ljung men liiite närmare beskrivning vore kul! För inte har ni väl en stuga mitt i centrala Skeå heller…. :-)

 • Stefan Swärd

  Anna-Karin,
  Stugan ligger i Boviken norr om stan, hör till min frus släkt och familj.
  Kommer att predika i Korskyrkan i Byske söndag den 2 augusti klockan 18.00, ett bra tillfälle för alla i trakten som vill träffa mig.

  hälsar

  Stefan Swärd

 • helen

  Jag håller med, Gud är verkligen min bästa vän.

 • Anna-Karin Johansson

  Ska försöka komma, kan ju vara kul att se dig ”live”. Inget besök i dubbelanslutna Kustkyrkan?

 • Robert

  Det är i vila som musklerna växer..

  Sommarens boktips är:
  – Ju mindre du gör… – Tommy Hellsten
  – Ett brustet halleluja – Tomas Sjödin
  – Ateismens fall – Peder Thalén

  Sommarens DVD-tips är:
  – Billy Graham Gods Ambassador
  – Väckelsen på Azusa Street

  Bless bless