Hemma från Torp, intervju i Hemmets Vän idag

Nu har jag kommit hem från Torpkonferensen där jag har varit i några dagar. Har bland annat medverkat vid tre olika tillfällen, i bönesamlingar och seminarier. Det är alltid massa folk som vill prata med mig när jag finns med på en sådan konferens, och det är mycket intressant – det kan dock påverka möjligheten att följa med i konferensen, men fick bland annat tillfälle att lyssna på vår thailändske gäst, en kontakt vi har via vår mission i Thailand. Det var inspirerande. Han trodde på väckelse i Sverige, men det kommer genom fasta och bön. Det var hans budskap. Det finns inga genvägar.

Sedan gick jag och hustrun och uppvaktade Lars-Göran Sundberg på femtioårsdagen, en av Elimkyrkans pastorer.

Noterar många inlägg med anledning av abortinlägg. Ska försöka läsa igenom.

Notera också att idag är det en större intervju i tidningen Hemmets vän med mig, som Per Danielsson har gjort. Man hittar ett sammandrag av intervjun här. Men vill man läsa hela intervjun måste man skaffa sig papperstidningen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • midsommerpoem

  Vi är mitt uppe i livet, det frejdiga.

  Vi lever just nu, tror vi.

  Eller är livet en illusion?

  Kanske vaknar jag snart upp ur en dröm,

  en dröm som var ack så vacker eller fulv

  vad vet jag?

  Men ändå,

  om jag drömmer så lever jag väl ändå?

  Då norden bugar för solen,

  underbar, men kort blir midsommarnatten,

  som ingen kan fånga eller äga

  Ta av dig strumpor och skor,

  spring barfota i blomsteräng,

  den vackraste blomman är du!

  Snart solen eldar utan nåd,

  människor och djur flämtar tillsammans,

  ängarna avkläds sin skrud

  Låt källans klara vatten rinna,

  låt barnen leka sin barnalek,

  vi har allt att vinna,

  eller allt att förlora …

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Väckelse ur hjärtdjupet är det enda som kommer att kunna förändra svensk kristenhet från sin avfällig het.

  Den måste börja med Guds eget hus som idag lider av rädsla och fruktan.

  V v v v Thommy Bergenwall