Hjälp – jag kan inte blogga

Jag har inte kunnat blogga senaste dagarna då jag har befunnit mig på Kåfalla herrgård, på Elimkyrkans församlingsläger. Jag kan inte koppla upp mig här. Idag klockan 13.45 ska jag och min fru träffa Elimkyrkans ordförande Daniel Peterson, och då ska det ges svar på frågan om jag tackar ja till förfrågan att bli Elimkyrkans teampastor. Återkommer ikväll, då jag har återvänt till civilisationen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Ronny

  Frid broder!!!

 • http://www.efsidag.blogspot.com Andreas Holmberg

  Ja, fridens liljor! Upp till en vecka eller två kan du lugnt ”semestra” utan att vi blir oroliga – själv har jag genom RSS-funktionen översikt så jag inte behöver gå in här förrän jag ser att du skrivit nåt nytt.

 • http://pendlatillnorrkoping.blogg.se Roberth

  ja, man kan ju bli beroende av det mesta!

 • Undrande

  Jag tror nog det är nyttigt för oss alla att lämna dator och Internet och ägna oss åt RL 😀