Genombrott för min löparkarriär ikväll

Jag lyckades lufsa runt den vackra 10 km-rundan tillsammans med 1100 andra löpare. Det blev ingen Elia-smörjelse men tog mig runt på cirka 1 timme och 9 minuter. Att gå samma sträcka tar cirka 2 timmar, så det gick fortare än att gå i varje fall. Och jag kom långt ifrån sist.

Det var fyra klasser, herr och dam elit, studentmästerskap, och herr och dam motionärer.

Och så var det en specialklass för samfundsordföranden som är strokepatienter. Och jag var den enda tävlande i den klassen. Och min känsla är att i min klass ligger jag i världsklass.

Så allting beror på vad man jämför sig med.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://jdfk-kefas.blogspot.com Michael G. Helders

  Stort grattis! =)

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Gott Stefan, alla behöver vi röra på köttet och det är skönt att vara bäst i sin klass.

  Jag gör en del tappra försök i spåret för att hålla magen på plats.

  I går vad jag och hälsade på en vän på behandlingshemmet Furulund i Gästrikland och blev uppmuntrad för dom tyckte jag såg eländigt mager ut, dom flesta där har passerat 100+ sen länge.

  Det finns olika saker att glädjas åt här i livet,men bäst av allt är Jesus så även på behandlingshemmet där människor får en ny möjlighet till ett nytt liv.Amen.

  Ha en välsignad dag all medborgare i vårt land.

  V v v v Thommy Bergenwall kastasten.se

 • Christian

  Vi böjer oss i vördnad inför denna utomordentliga prestation av herr samfundsordföranden tillika konsulten etc. Swärd. I sanning en aktningsvärd bedrift både med och utan t p omständigheterna. Som sagt du ska ha all heder av denna. Själv skulle jag vara nöjd om jag springandes hela vägen, d v s utan pauser, skulle klara av att ta mig runt 2,5km-slingan hemmavid.

 • http://pendlatillnorrkoping.blogg.se Roberth

  Kanon prestation! som sagt du var inte sist, och endast dryga halvtimmen efter ettan!

 • Stefan Swärd

  Vänner,
  Jag bara suger i mig av berömmet, jag är starkt bekräftelsesökande när det gäller min idrottstalang, det är ett område där jag inte har fått mycket bekräftelse i mitt liv.
  hälsn

  Stefan Swärd

 • John-Erik Hennersson

  Stefan!
  Har du provat att utmana de andra samfundsledarna? Kanske ett mått!?

 • wildwest

  Haha, Sturmark o Gardell mot Svärd o Hedin. Och när alla är slutkörda lite bibelfrågesport…

 • Tea Gustavsson

  Wildwest,

  ja, och så kör vi det på TV! Se där, ett verkligt skäl att betala TV-licensen. Haha, vilket skönt program det hade varit :-)

 • Christian

  Stefan
  Nåja…

 • wildwest

  ”På upploppet ser vi nu den frustande EFK-ledaren, han mumlar ohörbara ord, är det en svordom? Nej, det kan det inte vara. Bakom honom estradören Gardell i en märklig t-tröja med en tandlös man. Han kommer där, bakom trädet, har ont om tålamod, skäller ut tallrötter, får en rönngren i ansiktet. Långt bak förre pingstledaren Hedin. Det går inte fort där, han springer helt klart under devisen: dom första ska vara dom sista. Det som lyser mellan träden längre bakåt, vad är det? En nattorienterare? Nej, det ser runt ut, det är faktiskt en gloria. Kan det vara Arborelius? Han snavar i sin mantel, glorian på sned, han reser sej igen…”

 • Peacenorth

  kasta inte sten !!!!!!

 • http://pendlatillnorrkoping.blogg.se Roberth

  Jag vill se duell med Pelle hörnmark 😛

 • Uppmuntraren

  Bättre och bättre dag för dag!

 • Bo

  I fördoldheten

  I fördoldheten
  verkar jag

  Min förbön
  omfamnar dig

  Gud sänder dig
  sin ängel

  En osynlig hand
  visar vägen

 • Nils

  ytterligare en sorgens dag… :-(

  Hammarby tvålade till Brommapojkarna…
  När ska denna skeneuforesi gå till ända ?

  De blir så onödigt stöddiga stockholmskisarna !