Intensiv helg

Fredag har jag styrelsemöte för Evangeliska Frikyrkan hela dagen, och sedan har vi vårt representantskapsmöte fredag kväll och hela lördagen, i Korskyrkan Stockholm. Där möts representanter från våra olika församlingar för att fatta beslut i viktiga frågor. Och så ska missionsledningen och styrelsen stå till svars för hur vi sköter våra uppdrag. Så det blir inte mycket bloggande under fredag och lördag, men ska ändå försöka ge lite snabbglimtar från vad som händer.

Söndag blir det predikan hos Trinity, en församling med fokus på studenter och unga vuxna, i Elimkyrkan på Östermalm, klockan 15.00. Välkommen.

Nästa vecka blir dramatisk. På tisdag kväll ska jag för första gången på många år tävla i terränglöpning. Ska vara med och springa 10 km runt Djurgårdsbrunnsviken. Det är ett helt klockrent sätt att kurera sig efter en liten stroke.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Mikael

  Hej Stefan!
  Skall det ses som ett skämt att kurera ett litet Stroke! om inte så hoppas jag att du får med dig ett ambulansteam runt dig eller varför inte du kan ju sitta i båren så springer de bärande dig runt de 10 kilometerna åt dig.

  Sköt om dig, ta det lungt Stefan!

  Mikael

 • Undrande

  Ibland undrar jag om du någonsin hört uttrycket ”lagom är bäst”? Du ska inte tävla, du ska hålla på med lågintensiv motion för att få ner ditt höga blodtryck. Vår Herre har faktiskt viktigare saker att göra än att hålla en bångstyrig EFK-bas vid liv. Du har ett eget ansvar!!

  Ord och inga visor. Jag är rädd om dig och blir rädd när jag hör dig…….

 • wildwest

  Jag antar att hr Swärd är ironisk med sin terränglöpning. Har verkligen farbror doktorn sagt att det är bra att dra ut i skog o mark (nåja)? Spontant tycker jag inte det, men så är jag ingen läkare heller. Nog tur för mina medmänniskor.

 • http://experienceno1.blogspot.com Experience no1
 • Bo

  Eftersom du ska ut och springa ska du få några rader av mig som jag skrev en gång. Hoppas det blir du som får spränga målsnöret. Bibeln uppmanar oss att springa som den som vinner löptävlingen.

  Jag löpte

  Jag skriver
  vad jag såg

  Jag löpte
  på en väg

  Mot bakgrund
  av gröna träd

  Jag sprang
  så graciöst

  Jag sprang
  i utrarapid

  På väg att
  spränga snöret

 • Helen

  Hej Stefan!

  Jag undrar om du har några synpunkter angående valet till europaparlamentet? Är det någon som du tycker företräder Jesus på ett bra sätt? Jag tycker egentligen inte alls om EU men det kanske är viktigt att man röstar på rätt person.