Ta med Jesus ut på stan

Ikväll och i natt behövs många kristna ute på stan. Ska nu åka till Sergelplattan för att möta ”Jesusfolket”, förmodligen kommer jag att satsa på att vara i Tantolunden ikväll och i natt. Hinner därför inte tänka på några internkyrkliga debatter, återkommer i morgon. Vi ska be, dela ut många tusen biblar och bjuda en massa tonåringar på pannkakor och kaffe.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • TB

  Lycka till med det ”externkyrkliga”…
  Vi ber för er och dem ni möter – ”evighetsvärde” är ett ord som dyker upp i min hjärna!

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Var välsignade, ni är ett bra föredöme att ta efter för resten av frikyrko Sverige.

  v v v v kastasten Thommy Bergenwall

 • k.o

  Vi sjöng en sång när jag var ung gå ut på gator och gränder gå med hjärtat i brand ut till en fallen värld och räck dem kärlekens hand.Det är rätt väg.Inte som i saron ta in dom som medlemmar först och få jobba med juniorer