50.000 Jesusbiblar har anlänt till Stockholm

Nu har 50.000 Biblar anlänt till Stockholm för spridning, med anledning av Jesusfolkssatsningen inför Jesusmanifestationen på lördag. Mer info på www.jesusfolket.se

Häng med!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://pendlatillnorrkoping.blogg.se roberth

  Kommer vara i sthlm av helt annan anledning, och kan inte delta, men… får jag inte en bibel upptryckt i handen, så är det skandal!

 • http://jdfk-kefas.blogspot.com Michael G. Helders

  Amen!

  Skrev en kritisk blogg artikel för nån månad tillbaks…men drar nog tillbaks min kritik- efter att några insatta har varit trevliga nog att informera mig om olika saker…Skulle gärna ha hängt med- men plånboken och Sverige’s byråkratiska system gör det omöjligt! Men nästa år!

  Ska vara med genom bön åtminstone! :)

 • Tomas Ander

  I morgon kl 13.00 sätter jag mig på min Honda 750 CB och drar till Huvudstaden och Jesusmanifestationen. Vi är fyra hojar som kör tillsammans. Det skall bli kul att vara med och sprida Biblar och tala med folk om Jesus.

  Hoppas att vi ses Stefan!

 • Eva

  Har på grund av jobbet ingen möjlighet att vara med i Stockholm under 48 timmar eller på Jesusmanifestationen. Men jag är med i bön hela tiden.

  Blessings

 • Thommy Bergenwall

  Kan tyvärr inte åka till huvudstaden i helgen,men ha det så bra och var välsignade alla glada människor.

  v v v v Thommy Bergenwall Joh 11:40

 • Eva

  Det var så häftigt att höra killarna från Jesusbikers i svt:s morgonsoffa idag.
  Vilket vittnesbörd. =)

 • http://www.karl.se karl

  stefan vad tycker om eldebos utspel i dagen? Menar han då att utifrån hans kriterier kan man skriva och säga vad som helst om Jesus bara det passar in i samtiden?tack för svaren

 • David Axelsson

  Stefan!
  Jag hörde att du och Anders Blåberg hade skrivit en artikel i Nerikes Allehanda. Var hittar man den? Allehanda har en oerhört rörig hemsida.
  Tacksam för hjälp!

 • http://himmelochjord.swedmedia.se stefan

  David Axelsson,
  har noll koll på denna tidning, jag vet att vi har skrivit ett genmäle, för de kallade EFK för sexfixerade, men visste inte att den publicerats.
  Ring Nerikes Allehanda och beställ tidningen, eller leta på hemsidan, EFK:s kontor har bommat igen för helgen.

  hälsar
  Stefan Swärd

 • http://himmelochjord.swedmedia.se stefan

  Karl,
  Ska titta på Eldebos artikel, återkommer.

  hälsar

  Stefan Swärd

 • wildwest

  Eldebo gör mej djupt besviken. Hade fått för mej att han var en av Missionskyrkans bättre teologer. För det första fattar jag inte vad han säjer i sin artikel, märkliga uppdelningar och distinktioner. Sen verkar han inte tro på treenigheten heller. Och hur Gardell ens får finnas med i resonemanget begriper jag inte. Gardell kan inte betraktas som kristen, han är en genuin villolärare och har ingenting positivt att bidra med i artiklar om sann kristendom. Eldebo betraktar honom ungefär som en kristen tänkare bland andra. Det är oerhört manipulativt och djupt ohederligt.

  Det som jag upprepat trehundratjugoåttatusen gånger: det måste finnas en definition av vad som är kristet och inte kristet! Kristen är man om man med hull o hår ställer upp på trosbekännelsen, annars är man ingen kristen. Punkt och slut, over and out. Om detta kan man inte ens diskutera, detta är för mej ett axiom. Under denna trosbekännelses mantel kan man ha olika uppfattningar om liturgi och ”detaljer”. Börjar man slira på kristendomens grundstenar och glider omkring i å ena sidan och å andra sidan, ja, då har man begivit sej ut på ett bottenlöst gungfly och det enda som händer är att man går ned sej utan räddning.

 • TB

  Wow!
  Håller med Nr 6. Eva!
  Bara detta inslag motiverar TV-licensen året ut!

 • Katta

  Frid!
  Eva o TB, kan ni inte länka till svt play så man kan se detta med Jesus bikers? Eller var det tv4? Jag är inte så hemma i tv tjolahejet…

  Mvh Katta

 • TB

  Hej Katta

  Jag gick in via DAGEN

 • Eva

  Katta!
  Gå in på svt.se där en bit ner på sidan finns inslaget.

  blessings