Spännande vecka; New Vine, Jesusmanifestation, satsning på plattan och Erwin McManus

Vill bara göra reklam för några bra initiativ närmaste veckan, med sådan sorts kristendom som jag tror är bra, och som vi behöver mer av i Sverige idag.

Idag börjar New Vine-konferensen i Immanuelskyrkan i Stockholm. Här presenteras en vital, dynamisk och levande kristendom, utan kompromiss. Konferensen pågår tisdag, onsdag, torsdag, prioritera att komma med. Så vitt jag vet finns det fortfarande platser kvar.

Jesusmanifestationen på lördag, och den satsning som görs ute på stan med utgångspunkt på plattan. Via www.streetchurch.se får man information, 48 timmars evangelisation i centrala Stockholm innan Jesusmanifestationen. Ungdomskyrkan Konnekt kommer att länka ihop med detta, och vi kommer särskilt att fokusera att vara ute på Valborgsmässoafton.

Onsdag den 6 maj besöker Los Angeles pastorn Erwin McManus Stockholm, och Willow Creek ordnar en hel utbildningsdag med honom i Filadelfia Stockholm, med fokus på evangelisation och hur vi kan presentera och leva ut evangeliet i vår tid. Klart spännande. Mer information och anmälan via denna länk; http://www.willowcreek.se/konferens/erwinmcmanus.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://jdfk-kefas.blogspot.com Michael G. Helders

  ”Jesusmanifestationen på lördag, och den satsning som görs ute på stan med utgångspunkt på plattan. Via http://www.streetchurch.se får man information, 48 timmars evangelisation i centrala Stockholm innan Jesusmanifestationen. Ungdomskyrkan Konnekt kommer att länka ihop med detta, och vi kommer särskilt att fokusera att vara ute på Valborgsmässoafton.”

  Amen!- Det är något vi för bedja över och för!

  Kring Willow Creek- varför hyr man inte in Runar istället- billigare och roligare och ungifär lika Bibel trogent! =)

 • Birgit

  Nu har de 50 000 JESUS Biblarna anlänt till Stockholm…resten av utustning är på väg i lastbil (stor) och släp…flera medarbetare är just nu på resande fot…uppbyggnad i morgon kl. 05.00 ..då ska vi få slita för Jesus..vilken förmån!!
  Läs mer info på http://www.Jesusfolket.se