Mitt aprilskämt om Jonas Gardell

Jag har ju ganska bra kontakter med svenska näringslivet, och igår gjorde jag ett aprilskämt som lanserades bland en del stora företag i Sverige. Aprilskämtet handlade om Jonas Gardell, och blev tydligen en huvudnyhet igår hos vissa företag. Jag tyckte det blev ganska roligt, och låter mina bloggläsare få del av aprilskämtet:

SUPERKÄNDIS SOM NY BITRÄDANDE ENERGIMINISTER?

De tre mindre allianspartierna brottas med sina låga opinionssiffror. Så även Centerpartiet. Ett grepp som partiledningen funderar över är att lyfta fram någon mycket känd person i den högsta partiledningen för att göra partiet mer populärt, och i centerns fall handlar det om att bli mer populärt i storstadsområdena. I de inre politiska kretsarna är det känt att estradören, författaren och komikern Jonas Gardell står Stureplanscentern mycket nära.

 

Och som ett radikalt grepp för att locka storstadsväljare och lyfta opinionssiffrorna, diskuterar nu centerledningen med Gardell om att ge honom en plattform inom politiken, och han är uppenbart intresserad. Det diskuteras en omorganisation inom näringsdepartementet där Jonas Gardell kan få rollen som biträdande energiminister, och ge någon avlastning åt Maud Olofsson när det gäller hennes stora ministerportfölj. Förhandlingarna mellan Gardell och centerpartiet är ännu inte klara, men samtal pågår, och det finns intresse hos båda parter. Jonas Gardell håller nu på att intensivt läsa in sig på energifrågor, ett område han inte har sysslat med tidigare.

 

Statsminister Reinfeldt är positiv till dessa idéer då han gör bedömningen att denna kändisförstärkning skulle kraftigt stärka allianslaget inför kommande valet.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://mattiasneve.wordpress.com mattias

  kanon!

 • http://www.kastasten.se Thommy Bergenwall

  Läste att man ville förbjuda April skämt inom Eu om det var ett April skämt i sig vet jag inte.

  Gardell som biträdande energi minister borde vara gynnsamt för miljön med tanke mörkläggning förra veckan över vår värld,den blir då permanent.

  Applåderna i riksdagen när dom klubbade igenom könsneutralt äktenskap uppfattas väl av omvärlden som ett April skämt.

  Det bästa med 1 April är att vår dotters pojkvän, blivande livs partner Jesper Fjellner fyllde 19 år i går, (Grattis)

  v v v v Kastasten.se

 • http://jdfk-kefas.blogspot.com Michael G. Helders
 • Sebastian

  Jag uppfattar det som att JESUS genom den HELIGE ANDE informerar mig om att det är en form av synd att tala lögn, även om det hela är tänkt som ett April skämt. Det är viktigt att vända om ifrån synden att tala lögn
  innan det är försent. Jesus blod på korset blir inte giltigt ,och räcker inte till slutfrälsning, om man inte i HELGELSE OMVÄNDER sig ifrån det som relativt många kristna tror är små bagateller, men som GUD anser vara en form av synder. Demoner försöker lura kristna att tro att de kommer till himlen även om de lever ett ljummet jojo liv. I dessa sista tider så har verbal demonisk skadeglädje ökat, även bland kristna. Jesus vill att det presenteras ett gudomligt alternativ till världens attityder, och att människor inspireras till att tala ut sanningen istället!
  Jonas Gardell har blivit mobbad och brutalt våldtagen i de tidiga tonåren, och vi som kristna ska inte fortsätta och mobba utan visa kärlek till vår nästa, och även till våra fiender.

  Alla kan vi göra misstag, vi förlåter varandra och vi ber för Jonas Gardell att han ska känna kärleken från oss kristna, samtidigt som vi ber att han blir befriad från synden som binder honom. Även han kan bli fri i Jesus Kristus namn. Amen

 • Patric

  Michael, jag måste bara tacka för Rob Bell snuttarna, har just tittat på dom. Han är verkligen duktig. Du kanske la upp dom för att man ska bli förskräckt men det fick motsatt effekt för mig :)

 • Thomas Arvidsson

  Michael: Jag håller med Patric, Rob Bell är väl värd att lyssna på. Har du lyssnat på serien: ”covered by the dust of your rabbi” – riktigt bra!!

 • Patric

  Tack Thomas, jag måste nog ägna lite tid åt att lyssna på honom och inte bara läsa hans fantastiska böcker…

 • johan

  Ha ha.. det var kul tycker jag, fast någon superkändis är han väl inte. Bara en avspänd stockholmskille med livlig fantasi och sällsynt förmåga att hamna i centrum.