Hemskickad från S:t Göran – läget under kontroll

Undersökt på S:t Göran och det visade sig att det var ingen ny stroke, eller den lindrigare varianten med TIA-attack, så nu är jag hemma igen. Och läget är stabilt och under kontroll. Nu hoppas jag på att detta är över, och att jag nu kan ägna mig åt friskvård och stärkt hälsa. Gud är med alltid, även i ambulanser och på sjukhus.

Hoppas att mitt bloggande återigen ska börja handla om mer intressanta saker än mitt hälsotillstånd.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Kenneth

  Men dyrbare Stefan!

  Nu ska du ta det lugnt några dagar. Vi vill att du ska vara rädd om dig så att vi får ha dig kvar som EFK-ordf lång tid än. Sjukskriv dig en vecka och fundera sedan på om du möjligen har ett lite för högt tempo.

  I all välmening

 • Rune Nordin, Ervalla

  Nåd å all frid från himlarnas himmel,strömmar ner över dig. Vila i att nu har Herren sträckt ut sina armar för hr. Swärd. Han ser dig och vet om ditt läge. Känner att du är en, som har varm förströstan på Jesu kärlek och omsorg. Lev i det. Tro det. Fröjda dig i det!
  Hlsn. i Jesu värme!

 • http://www.livifarsta.blogspot.com Lina Nyman

  Stefan! Sjukskrivning låter som en bra idé. Vi alla föredrar en levande Stefan Swärd!

  /Lina

 • Olof Lundgren

  Stefan, du känner bäst själv vad som är rätt. Jag syftar på: att ta det lugnt eller att jobba än hårdare. Jag uppmanar dig inte till någondera tempus operandi.

  Mvh/OL

 • http://jdfk-kefas.blogspot.com Michael G. Helders

  Ja en levande Stefan Swärd är va vi alla föredrar!
  Kanske få lite förbön av Kjell Axel Johansson?- Han gav mig en gång förbön som var mycket befriande.

  Gud välsigna och bevara dig- vi försätter att bedja för dig!

 • M Nilsson

  Stefan, ta dina Trombyl om du blivit ordinerad denna medicin.
  Ber för dig och tackar Gud för dig!

  Marcus Nilsson (läkare)

 • http://www.kungsporten.com Henrik Steen

  Bäste Stefan!

  Nu hoppas och ber vi alla att du får hälsan tillbaka, tar hand om dig och får uppleva mycket av Guds nåd! Vi behöver en frisk Stefan Swärd ibland oss!

 • Christer Roshamn

  Hej Stefan!

  Vi träffas som styrelse i medarbetarförbundet i morgon på Sverigekontoret tillsammans med de flesta kontaktpastorer i EFK Vi ska också be för dig!

  Christer Roshamn

 • Tomas

  Broder Stefan

  Vi ber för dej även i Finland – om hälsa och kraft men även om rätta prioriteringar framledes.Känner igen mej i din situation med starkt engagemang för många frågor men även i glädjen över att få tjäna vår Herre. När en annan Guds tjänare råkade ut för en motsvarande situation för ca 10-15 år sedan skrev han en bok med titeln ” God can do it without me ”. Provocerande och bra.
  Jag ber att Herren klart skall visa vad han vill säga i allt detta. En sak vet vi dock med säkerhet. Han han situationen helt under kontrol!
  Med stor uppskattning för din tjänst men ännu större för din person!

  Tomas Sandell

 • Christer Bergh

  Vi kommer be för dig också på fredag när vi träffas i EFK´s styrelse.

 • Roberth

  Nu är det väl dags att du tvångsjukskrivs? Du behöver vila, eller likt jesus gå ut i öknen i 40 dagar och be och hämta ny kraft, och endast ha detta i fokus.

  Ta en vecka eller två, åk bort ta en pilgrimsresa gör vad som helst förutom jobbrelaterade saker!

 • Maria O

  Det var fantastiskt roligt och uppmuntrande att träffa både dig och Eva i helgen.
  Jag tror verkligen att det finns mycket nya, spännande och viktiga uppgifter för er båda framöver, se därför till att ta väl hand om dig!!! Jag hyser det allra största förtroende för dig vad gäller det mesta här i livet så jag vill verkligen också tro att du ska sköta din hälsa på bästa sätt.

 • http://bjornhorst.wordpress.com/ Björn Horst

  Krya på dig och var rädd om dig.
  Ser fram mot nya intressanta och fräscha blogginlägg.

 • Ingvar & Anna Fredriksson

  Vi önskar dig allt gott från Herren när du nu återhämtar dig. Vi ber för dig. Många syskonhälsningar från Ingvar & Anna Fredriksson Chaing Mai, Thailand