Ambulans till S:t Göran idag

Mitt bloggande handlar ju i stor utsträckning om vad jag gör och tänker, och just nu är mina hälsobekymmer i fokus. Råkade ut för en liten kollaps idag, när jag åt lunch med Elimkyrkans nuvarande och blivande ordförande, och det blev ambulanstransport till S:t Görans sjukhus igen. Läget är dock stabilt just nu och jag väntar på läkarnas bedömning. Har dock en stark känsla av att Gud ska resa mig upp och ge ny kraft och nytt liv åt min bräckliga och skrangliga kroppshydda.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Vilset får

  Ber att hälsan ska bli stabil! Krya på dig!
  Frid

 • Roger Gustavsson

  Hej Stefan,

  Det är många som berättat att de ”står med dig”.
  Det gör vi också.

  Roger & Annica