Inlagd på hjärtavdelning på S:t Görans sjukhus

Jaha, livet kan vara lite oförutsägbart ibland. Inte kunde jag ana i morse att jag skulle tillbringa fredagnatten på en hjärtavdelning på S:t Görans sjukhus, men så blir det. Min hjärna strejkade lite under fredagen och jag ska genomgå skallröntgen och diverse undersökningar. Men läkarens prognos är att det är lindrigt och tillfälligt, men måste kollas upp. Så det blir inga tunga debattutspel eller teologiska utspel från min sida denna helg.

Men man blir igen påmind om vilket obegripligt mirakel det är med livets gåva, strejkar blodflödet genom hjärnan minsta lilla sekund, kan det vara kört.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Håkan

  Helt rätt Stefan! Vi vet inte mycket… Men, din Pappa vet allt. Han har hela ditt fortsatta liv i sin fullständiga kontroll. Han är stor… Vi ber!

 • Daniel Petersson

  Vi ber!

 • Håkan

  skickat böne-sms i Elim… we´re in this together…

 • http://www.kumlapastorn.blogspot.com Kumlapastorn

  Stefan!
  Även här i Närke ber vi för dig.
  Guds välsignelse!

  Fredrik Lignell

 • ErikJA

  Jag ber

 • Tomas Ander

  Käre broder! Önskar Dig, med Guds och Läkares hjälp, ett snabbt tillfrisknande. Ps 124:8.

 • Christer Roshamn

  Stefan!

  Du har ett högt tempo, men du kanske behöver fundera lite över balans?
  Vi gillar dig och vill ha med dig länge till, bara så du vet!

  Christer

 • http://www.trinitystockholm.se David

  Ber för dig och ser fram emot att se dig på benen snart igen….

 • Mattias Nordenberg

  Tänker på dig och ber för dig just nu.

 • Roberth

  instämmer, sen när är det klokt att blogga från sjuksängen? Eller ens tänka på det?

 • wildwest

  Känner mycket med Stefan just nu, även om det verkar som om det går åt rätt håll. Så här var det med min yngre bror i november förra året. Ena dagen pratades vi vid om diascanning och om uppgradering av min dator, nästa dag låg han medvetslös på intensiven och vaknade aldrig mera upp. En mycket ovanlig hjärnhinneinflammation. I denna vecka föddes hans son… Ja, livet är märkligt och Gud känns ibland mer än ofattbar. Har inte riktigt försonats med det som hänt, får jag erkänna.

  Bäste Stefan, när jag läste häromdagen om föreståndarskapet i Elim som hägrar, inkl konsultrollen, inkl EFK-ordförandeskapet, inkl Ungdomskyrkan, inkl debattartiklar och bloggande så tänkte jag faktiskt – måste en person göra allt detta? Kanske Gud menade nåt med detta sjukdomsfall? En liten hint? Hur ska Gud annars göra om Han vill tipsa en frustande tjänare om att det är läge att ta det lugnt???

  Anyway, jag ber att detta ska gå bra och att kristenheten i Sverige inte ska tappa denne utmärkte och skarptänkte debattör.

 • http://www.icthus.se Hernán

  Kära Pastor

  Dina lärjungar ber för dig, och tack för allt.
  Krya på dig

  Hälsingar Icthus

 • http://jdfk-kefas.blogspot.com Michael G. Helders

  Förstår dig mycket väl Stefan.
  Vi ber även här i Lund i kväll.

 • Face Time

  Vi ber om läkedom och att du skall återfå din hälsa snart.
  Ibland kan sådana reaktioner som du drabbats av komma när en person är stressad och ”uppe i varv”, men det finns också personer som är lugna ach avstressade som drabbas. Tror inte det finns något entydigt svar på frågan om orsaken.
  Men det kan ju åminstone inte skada att testa alternativet ”nervarvning” under en tid framöver och se om det gör någon skillnad.
  Om man som du, uppenbarligen trivs med att ha ett antal olika bollar i luften, så behöver det inte vara fel. Men någonstan går en gräns. Och den gränsen är man som regel inte själv den bäste att fastlägga.
  Ens nära omgivning kan ha en del kloka synpunkter att bidra med.
  Synd bara om du skulle behöva tona ner din debattörsroll, som betyder så mycket för många kristna från olika sammanhang.
  Vi önskar dig ett snart tillfrisknande.

 • Brother Omar

  Även Omar ber, på sitt sätt.

 • Andreas

  Ber för dig Stefan!

 • http://www.missionofhope.nu Morgan Carlsson

  Stefan!
  Jag ber för dig och tror att du är på banan så snart det bara går! Måste ändå bara uppmärksamma dig på tidigare inlägg som pekar på att balans är viktig! Ingen är oumbärlig och det viktigaste du har är din familj!!! Låt någon annan lägga in lösenordet på datorn så du inte kommer in på ett tag… ,)) Du måste vila och också tänka på annat!

  Vi har inte råd med att du ska träffa Jesus före oss andra… ,)

  Morgan