Blondinhenke om Elimkyrkan m.m.

Bloggvärlden är ju ganska brutal och ocensurerad. Och det finns allt mellan total smörja och mycket som är riktigt läsvärt. Så här kommenterar den inte särskilt fromme bloggaren Blondinhenke tidningen Dagens nyhet om mina samtal med Elimkyrkan:

Jag ber vår Herre Jesus Kristus att Stefan ska få bli pastor i Elimkyrkan. Denna gudsman behövs bland dessa syndare och vilsna får. Pris ske Gud! Halleluja!

Att blondinhenke kallar mig för gudsman, det var inte illa, det brukar inte ens min fru säga i sina bästa stunder. Däremot tycker jag att han grovt underskattar Elimkyrkans andliga status.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.metrobloggen.se/henrikolsson Blondinhenke

  Jag undrar om inte du tog min kommentar på lite för stort allvar.

  Dock måste jag påpeka att dina om mig där jag beskrivs som den ”inte särskilt fromme bloggaren” inte kan tolkas på något annat sätt än positivt. Vad kyrkans fromma människor har att erbjuda har jag ju fått erfara allt för väl, och att jämställas med dem vore ju ett öde värre än döden.

  Men det är ändå roligt att så många kristna läser min blogg. Min erfarenhet är ju att man får betydligt fler klick och kommentarer om jag länkar till dagen.se än andra nyhetssajter. Du skulle dock läsa en del av kommentarerna jag får från kyrkans fromma människor. Ingen trevlig läsning precis.

  Rörande bloggens innehåll som sådant så börjar jag sakta men säkert avstå från det du kallar ”total smörja”. Orsaken till detta är lång och invecklad, och jag ska inte ta upp din dyrbara tid med att gå in på det. Men enkelt kan jag kommentera det med att det ibland är ganska roligt att provocera, även om det många gånger är roligare att inte göra det.

  Mvh
  Henrik Olsson aka Blondinhenke