Slutkörd – i rättegång hela dagen

Det är måndag eftermiddag, och jag är psykiskt slutkörd efter att ha suttit i rättegång hela dagen. Det handlar om min bostadsrättsförening där jag är ordförande, vi har en tvist med en restaurang i fastigheten. Vi har dock nått en förlikning idag och det känns skönt.

Noterar nu att det står på tidningen Dagens hemsida att det är Elimkyrkan som jag har samtal med om att gå in och engagera mig i. Grattis till er som gissade rätt, det var väl några av alla spekulanterna här på bloggen, Olof och Christer Roshamn tror jag gissade rätt, men Christer är ju lite insider. Sedan var det väl några Elimmedlemmar som gjorde antydningar utan att säga det rent ut.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Roger

  Jaha du Stefan. Jag deltog visserligen inte i spekulationerna på bloggen men föreslog min goda hustru att det kanske var Norrbottensfältet som kallade. Hon var dock synnerligen säker på att det knappast var någon församling utanför kungliga huvudstaden som var aktuell. Och fick rätt som vanligt! Så lycka till, både till dig och till Elimförssamlingen när ni söker Herren i denna fråga.

 • En fundering

  Elim den i Stockholm, är det pingst som kallar!?

  (för alla Elimkyrkor runt om i landet är väl pingst?)

 • nejdå

  Nejdå. Elim är EFK.
  Men jag tycker Stefan borde kosta på sig en länk till både kyrkan och artikeln. Du måste väl ha lärt dig att länka på ett halvårs bloggande? (drygt)

 • Stefan Swärd

  Svar till en fundering,
  Elim i Stockholm är en församling med kyrkan på Östermalm, som är med i både Evangeliska Frikyrkan och Baptistsamfundet.
  hälsn

  Stefan Swärd