Hälsning från Bryssel

Är nu i Bryssel tillsammans tre andra EFK-ledare, Bernth-Åke Ottosson, ansvarig för vår internationella verksamhet, Manfred Rusner, regionledare för Europa och Latinamerika och Karl-Inge Smensgård, missionär stationerad i Portugal men också delvis engagerad i Afrikamission bl.a.

Idag har vi besökt Eurodiaconia, ett gemensamt Europaarbete för många olika samfund och kristna organisationer med fokus på diakonifrågor i Europa, Council of Churches i Europa, och Svenska Kyrkan i Bryssel. Vi mötte kyrkoherden Pelle Sandelin, Svenska Kyrkan i Bryssel är en viktig mötesplats för alla svenskar som jobbar i Bryssel, och det är ganska många.

Fortsätter att läsa Rob Bells bok, återkommer med ett inlägg om det så snart jag är klar.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Rune Jonsson

    Hej
    Hoppas ni få rnågra bra dagar och att ni tillsammans kan få bra input till EFKs Europamission.
    Rune