Intressanta möten i Bryssel

Sen onsdag kväll och jag är åter från Bryssel. Idag hade vi bland annat möte med Christel Lamare Ngnambi, som är ansvarig för Europeiska Evangeliska Alliansens Brysselkontor. Han följer noga vad som händer i Bryssel och som på olika sätt berör oss kristna. EEA arbetar med och bevakar frågor som gäller religionsfriheten, migrationen, biståndsfrågor och miljöfrågor. Frågorna bevakas utifrån ett kristet perspektiv. Han berättade bland annat om att en ny anti-diskrimineringslag är på gång som kan begränsa manöverutrymmet för oss kristna.

 Idag träffade vi också cheferna för Frälsningsarmén i Belgien och Diana White som samordnar en rad kristna biståndsorganisationers Brysselkontor, det kallas för EU CORD, där bl.a. Erikshjälpen och Läkarmissionen är med.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399