Onsdag morgon

Tack alla engagerade människor som skriver på denna blogg. Noterar att debatten om postmodernitet och emerging church har tagit fart ordentligt. Skulle gärna vilja gå in och kommentera, hade dock möte med Svenska Evangeliska Alliansens styrelse under hela tisdagskvällen, och ägnar första halvan åt onsdagen åt att vara med en grupp EFK-pastorer i Stockholm, så det blir nog senare under onsdagen jag får tid att läsa igenom alla inlägg som har kommit.

Jag har börjat repa mig från min däckning magen, och kunde till och med äta en semla hos Evangeliska Alliansen i går kväll, men det är ju sånt jag inte får äta, nu har jag bekänt synder igen.

Noterar också att min korta skrivning om Hillsong i Stockholm för någon vecka sedan, har föranlett en hel del kommentarer. Kan inte några bloggläsare tipsa några Hillsongaktiva att gå in och skriva, så att det även blir folk som faktiskt är med som säger något. Jag försöker nog ringa Andreas Nielsen idag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://motcharisma.blogspot.com Charisma

    På tal om styrelsemöte – det handlar om människor!

    läs gärna inlägget här – ”Det handlar om människor”: http://motcharisma.blogspot.com/