Skriver på svar till NOD-redaktionen

Sitter och filar på ett svar på NOD-redaktionens inlägg. Men eftersom mina ord här på bloggen just nu vägs på guldvåg, och det handlar om minst sagt slipade herrar som jag debatterar med, så behöver jag fila ett tag till på texten. Den blir nog klar i natt, eller senast någon gång under morgondagen.

Håll ut kamrater.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Tonåring

  Du har en väldigt fin layout 😀

 • http://jdfk-kefas.blogspot.com/2008/04/gud-r-inte-kristen.html Michael G. Helders

  Kanske ta Paulus som exempel?
  ”Det enda jag ville veta av när jag var hos er, det var Jesus Kristus, den korsfäste Kristus. Jag var svag och rädd och full av ängslan när jag uppträdde inför er. Mitt tal och min förkunnelse övertygade inte med vishet utan bevisade med ande och kraft; er tro skulle inte vila på mänsklig vishet utan på Guds kraft.” (se också 1 Tim 1/ 2 Tim 2).

  Ibland talar du med en klar övertygelse Stefan, den form av övertygelse som Paulus talar om, oftast i samband när du skriver om någon predikan du ska hålla, eller predikan du har hört. Antagligen ber du mycket inför en predikan.
  Var inte rädd för va du ska si!- Om du tror, så vill Anden ge dig de rätta orden. Om dina ord bygger på din egen visdom, så har de inget större värde enda i denna diskussion.

  Gud välsigna dig!