Teologer och äktenskapet

Oj då, det här tog visst skruv ordentligt. Jag har aldrig haft så många läsare på denna blogg som idag. Skulle också vilja uppmana debattörerna att själva läsa tidskriften NOD innan man gör för självklara ställningstaganden. Så vitt jag vet kan man inte hitta texterna på internet, men NOD ska man kunna få tag i genom att ringa Evangeliska Frikyrkan, Örebro missionsskola och jag antar att LibrisMedia har den också.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://senapochfikon.blogspot.com/ hapax

    Aha, det här var en listig reklamkupp… 😉

  • Anders

    ..och här kommer en till. Varför inte prenumerera på den bästa kristna tidskiften just nu – NOD!